![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Помощ Наскоро ми се промени паролата на моя Vista лаптоп и сега му признава, че не! Аз арго влезете! Как мога да получа около това без избърсване изложени всичките си файлове на машината Имам прекалено много твърде развържете на машината! Помощ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за това, но как мога да го направя, съжалявам малко на ИТ numpty тук! |
|
| |||
| |||
| Свалете Live CD, да го изгори, обувка от нея и да я направим на нещата. |
|
| |||
| |||
| Не е там също е вграден в начин да заобиколите парола. Знам, че там е за XP, както аз трябваше да го използвате, преди обаче не е сигурен за Vista |
|
| |||
| |||
| Не, не за Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| единственото нещо, за построена през Vista е опция да направите CD, в случай на събитие забравите паролата си .. има и други начини да се възстанови парола но Дейв Хибридни препоръчва е един от най-лесно опции изгори го с магия ISO (ISO магия е свободен за изтегляне на Google за търсене ще доведе до него) горят по-ниска скорост като 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е работил върху OS става за Vista ..... тя може да работи във Vista, но аз арго кажа, че са опитвали, че все още .... биха могли да бъдат на стойност опитам ... нищо за губене:
1. Рестартирайте Windows в безопасен режим. 2. Щракнете върху Start 3. В Старт на полето за търсене въведете следната команда и натиснете OK: Control userpasswords2 4. Щракнете върху потребителския акаунт, че сте забравили паролата, и след това кликнете Възстанови парола. 5. Въведете новата парола и в двете Нов парола и Потвърди нова парола кутии, а след това кликнете OK. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен дали Vista е безопасна режим така? Аз никога не са опитвали, но не съм виждал този вариант ... Може би ми Vista е много объркано. |
|
| |||
| |||
| Да, има изглед безопасен режим, всички прозорци на модерния дни няма |