![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nápověda Nedávno jsem změnil své heslo na mém notebooku Vista a nyní její uznání, že ne! I cant přihlásit! Jak mohu získat kolem bez stírací všechny moje soubory na počítači jsem příliš mnoho příliš volné na stroji! Pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Díky této, ale jak to mám udělat to, promiňte trochu IT numpty zde! |
|
| |||
| |||
| Stáhnout Live CD, vypálit to, boot z ní a nechat ji udělat je to tak. |
|
| |||
| |||
| Není zde také postavena v cestě obejít heslo. Vím, že je pro XP, jak jsem ji používat před však nejsou jisti Vista |
|
| |||
| |||
| Ne, ne na Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jediná věc, o postaven v průhled je možnost, aby se CD v případě, že je případ, že zapomenete heslo .. existují jiné způsoby, jak obnovit hesla, ale Dave Hybridním doporučeno je jednou z možností snadného vypalte jej s magií iso (magie iso je zdarma ke stažení Google Search přinese to) spálit při nízké rychlosti, jako 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To pracuje na OS Vista to až do ..... může pracovat ve Vista taky, ale já dotírat řekl jsem, že se pokusil ještě .... možná stálo za to zkusit ... co ztratit:
1. Restartovat systém Windows v nouzovém režimu. 2. Klepněte na tlačítko Start 3. V Zahájit hledání zadejte následující příkaz a klepněte na tlačítko OK: kontrola userpasswords2 4. Klepněte na uživatelský účet, že jste zapomněli heslo, a klepněte na tlačítko Reset hesla. 5. Zadejte nové heslo do obou Nové heslo a Potvrzení nového hesla políček a klepněte na tlačítko OK. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, pokud Vista má nouzovém režimu rád, že? Jsem nikdy nezkoušel, ale jsem nikdy neviděl, že volba ... Možná moje vista je opravdu zmatený. |
|
| |||
| |||
| Ano, Vista má nouzovém režimu, každý oken moderní den dělá |