![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Βοήθεια Πρόσφατα άλλαξε τον κωδικό μου για Vista laptop μου και τώρα δεν το αναγνωρίζει αυτό! I επίκλισης συνδεθείτε!! Πώς μπορώ να πάρω γύρω από αυτό με το σκούπισμα αναφέρονται όλα τα αρχεία μου για τη μηχανή που έχω πάρα πολύ χαλαρά για το μηχάνημα! Βοήθεια! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για αυτό, αλλά πώς μπορώ να το κάνω, συγνώμη λίγο μιας IT numpty εδώ! |
|
| |||
| |||
| Κατεβάστε το Live CD, που καίνε, να εκκινήσετε από αυτό και ας το κάνουμε είναι τα πράγματα. |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο στο δρόμο για να παρακάμψει τον κωδικό πρόσβασης. Γνωρίζω ότι είναι για XP που είχα πριν να το χρησιμοποιήσει, ωστόσο δεν σίγουροι για Vista |
|
| |||
| |||
| Όχι, δεν σε Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| χτισμένο το μόνο πράγμα για το vista είναι μια επιλογή για να κάνει ένα cd σε περίπτωση που μια εκδήλωση ξεχάσετε τον κωδικό σας .. υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ανακτήσουν έναν κωδικό πρόσβασης, αλλά Dave Υβριδικοί συνιστάται είναι μία από τις εύκολες επιλογές καίγονται με μαγικό ISO (ISO μαγεία είναι ελεύθεροι να κάνετε λήψη μιας αναζήτησης του Google θα φέρει τα πάνω) καίγονται σε χαμηλή ταχύτητα όπως 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό έχει εργαστεί για το OS μέχρι Vista ..... θα μπορεί να εργάζεται σε Vista, αλλά επίκλισης πω εγώ έχω δοκιμάσει ακόμα .... μπορεί να αξίζει να προσπαθήσουμε ... τίποτα δεν χάνει:
1. Επανεκκίνηση των Windows σε ασφαλή λειτουργία. 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Start 3. Στο Start Search box, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK: control userpasswords2 4. Κάντε κλικ στο λογαριασμό χρήστη που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης για και, στη συνέχεια, κάντε κλικ Κωδικού. 5. Πληκτρολογήστε ένα νέο κωδικό πρόσβασης και στις δύο το νέο κωδικό πρόσβασης και να επιβεβαιώσετε το νέο κωδικό πρόσβασης κουτιά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος αν έχει Vista ασφαλή λειτουργία έτσι; Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει, αλλά ποτέ δεν έχω δει ότι η επιλογή μου ... Ίσως είναι πραγματικά vista messed. |
|
| |||
| |||
| ναι, Vista έχει ασφαλή λειτουργία, κάθε παράθυρα του σύγχρονου κάνει |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης - Ξεχάσατε τον κωδικό των Windows XP | tom | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 15 Αυγ 2009 10:58 |
| Windows Vista - Αλλαγή Password Ρύθμιση | tinkerbell | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 11η Μαΐου 2009 11:05 |
| Η πρόσβαση σε Vista, χωρίς κωδικό πρόσβασης | MJM | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 29 Αυγ 2008 03:18 |
| Windows 2000 Pro Κωδικός | Paddy101 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 7 Οκτ 2007 00:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |