![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pomoć Nedavno sam promijenila moju lozinku na moj laptop i Vista sada svojim ne priznajući ga! JA licemjerje prijavite! Kako mogu dobiti oko ovog bez wiping out all moje datoteke na stroju imam previše Preširoko na stroju! Help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hvala za ovo, ali kako mogu to učiniti, žao malo informatički numpty ovdje! |
|
| |||
| |||
| Preuzmite Live CD-a, spali ga boot s njega i neka to urade's stuff. |
|
| |||
| |||
| Ne postoji također ugrađeni u način za zaobići lozinku. Znam postoji za XP kao što sam ja morao koristiti prije no nisu sigurni Vista |
|
| |||
| |||
| Nope, ne na Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jedina stvar za sagrađena Vista opciju za napraviti cd u slučaju događaja ste zaboravili vašu lozinku .. ima drugih načina da se oporavim lozinku ali Dave hybriden preporučio jedan je od jednostavne opcije spali ga s magijom iso (čarobnu iso je besplatan za preuzimanje Google pretraživanja, dovest će ga gore) spali na niske brzine kao 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je radio na OS-a do Vidik ..... Internet svibanj funkcionirati in Vidik previše, ali ja ne mogu reći da sam pokušao još .... možda vrijedi probati ... ništa za izgubiti:
1. Reboot Windows u sigurnom načinu rada. 2. Kliknite Start 3. U okvir Start Search, upišite sljedeću naredbu, a zatim kliknite U redu: control userpasswords2 4. Kliknite na korisnički račun koji ste zaboravili lozinku, a zatim kliknite Reset Password. 5. Upišite novu lozinku u oba Nova lozinka i Potvrdi novu lozinku kutije, a zatim kliknite U redu. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran ako ima Vista siguran način kao što je to? Imam nikada pokušao Internet, ali nikad nisam vidio tu opciju ... Mozda je zaista moj vidik messed. |
|
| |||
| |||
| Da, ima vidik siguran način, svaki moderni prozori u dan čini |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lozinka Zaątićene - Windows XP Zaboravljena lozinka | Tom | Općenito Software Chat | 2 | 15. kolovoz 2009 10:58 |
| Windows Vista - Promjena lozinke Namjeątanje | tinkerbell | Windows Operating Systems | 1 | 11. svibanj 2009 11:05 |
| Pristup Vista bez lozinke | MJM | Windows Operating Systems | 18 | 29. kolovoz 2008 03:18 |
| Windows 2000 Pro Lozinka | Paddy101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 7. listopad 2007 00:23 |
| Thread Tools | |
| |