![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Segítség közelmúltban megváltozott a jelszavamat én Vista laptop, és most annak felismerése, hogy nem! I cant lépjen be! Hogyan juthatok körül ezt ki eltörlik minden a fájlokat a gép már túl sok túl laza a gépen! Segítség! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Kösz, de ezt hogyan tudom csinálni, sajnálom egy kicsit az IT numpty itt! |
|
| |||
| |||
| Töltse le a Live CD, égés, a csomagtartó-ból, és hagyjuk, hogy ezt a dolgot. |
|
| |||
| |||
| Nincs még egy beépített módon, hogy megkerülje a jelszót. Tudom, hogy van az XP, mint volt a használata előtt, azonban nem biztos benne, hogy Vista |
|
| |||
| |||
| Nem, nem a Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| az egyetlen dolog épült kilátás is van lehetőség, hogy egy CD-t, amennyiben az esetben, ha elfelejtette jelszavát .. nincs más módja, hogy visszaszerezze a jelszót, de Dave Hybrid ajánlott egyike a könnyű lehetőségek Égesd el a magic iso (Magic ISO ingyenesen letölthető a Google keresési majd ki) éget egy kis sebességű, mint 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez dolgozott OS van a Vista ..... akkor működik Vista is, de én vidám mondom én próbáltam még .... érdemes lenne megpróbálni ... semmi vesztenivalója:
1. Újraindít Windows csökkentett módban. 2. Kattintson a Start 3. A Keresés megkezdése mezőbe írja be a következő parancsot, majd kattintson az OK gombra: ellenőrzés userpasswords2 4. Kattintson a felhasználót, hogy elfelejtette a jelszavát, majd kattintson a Jelszó. 5. Írjon be egy új jelszót az Új jelszó és az Új jelszó megerősítése mezőkbe, majd kattintson az OK gombra. My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos, ha Vista egy biztonságos módja, mint az? Még soha nem próbáltam, de még soha nem látott lehetőség, hogy ... talán a kilátás valóban hírnök. |
|
| |||
| |||
| Igen, Vista rendelkezik a biztonságos módban, minden ablaka a mai nap |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Jelszóval védett - Elfelejtette a jelszavát a Windows XP | tom | General Chat szoftver | 2 | 15. augusztus 2009 10:58 |
| Windows Vista - Jelszó beállítása | tinkerbell | A Windows operációs rendszerek | 1 | 11. május 2009 11:05 |
| Belépés Vista nélkül jelszó | MJM | A Windows operációs rendszerek | 18 | 29. augusztus 2008 03:18 |
| Windows 2000 Pro Jelszó | Paddy101 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 7. október 2007 00:23 |
| Téma eszközök | |
| |