![]() |
|
| |||
| |||
| עזרה שונה לאחרונה את הסיסמא שלי ב Vista הנייד שלה ועכשיו היא לא הכרה! אני נכנס למחשב צביעות! איך אני יכול לנוע עם זה החוצה נגוב את כל הקבצים שלי על המחשב יש לי יותר מדי משוחרר גם על המכונה! עזרה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| תודה על זה אבל איך אני עושה את זה, קצת מצטער על זה numpty כאן! |
|
| |||
| |||
| הורד את Live CD, לצרוב אותו, לאתחל ממנו ולתת אותו לעשות את זה של הדברים. |
|
| |||
| |||
| האם אין גם מובנה דרך לעקוף את הסיסמה. אני יודע שיש ל XP כמו יש לי להשתמש בה לפני אולם לא בטוח לגבי Vista |
|
| |||
| |||
| לא, לא על Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק דבר מובנה עבור Vista מהווה אפשרות לבצע CD במקרה של אירוע אתה שוכח את הסיסמא שלך .. יש דרכים אחרות כדי לשחזר את הסיסמה אבל דייב Hybrid המומלץ הוא אחד קל אפשרויות לשרוף את זה עם מג 'יק ISO (Magic ISO היא בחינם כדי להוריד את החיפוש של גוגל יביא את זה) לצרוב על מהירות נמוכה כמו 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה עובד על מערכת הפעלה של Vista עד ..... ייתכן שהוא עובד גם ב Vista, אבל אני אומר צביעות, ניסיתי את זה עדיין .... יכול להיות שווה לנסות ... אין מה להפסיד:
1. הפעלה מחדש של Windows במצב בטוח. 2. לחץ על התחל 3. בתיבה התחל חיפוש, הקלד את הפקודה הבאה ולאחר מכן לחץ על אישור: control userpasswords2 4. לחץ על חשבון המשתמש, כי אתה שכחת את הסיסמה, ולאחר מכן לחץ על איפוס סיסמה. 5. הקלד את הסיסמה החדשה בשתי הסיסמה החדשה ואת אשר סיסמה חדשה התיבות, ולאחר מכן לחץ על אישור. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח אם יש Vista בטוחה במצב כזה? אני מעולם לא ניסיתי את זה אבל אני אף פעם לא ראיתי את זה כבר אפשרות ... אולי הוא באמת שלי messed Vista. |
|
| |||
| |||
| כן, האם יש Vista במצב בטוח, כל החלונות של יום האם מודרנית |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המוגנים על ידי סיסמה - Windows XP אם שכחת את הסיסמה | Tom | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | ה -15 לאוגוסט 2009 10:58 |
| Windows Vista - שינוי הגדרת סיסמה | tinkerbell | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 11th מאי 2009 11:05 |
| גישה Vista ללא סיסמה | MJM | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 29 אוגוסט 2008 03:18 |
| Windows 2000 Pro סיסמה | Paddy101 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 7 אוקטובר 2007 00:23 |
| שרשרת כלים | |
| |