![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Pagalba aš neseniai pakeitė mano slaptažodį mano Vista "nešiojamojo kompiuterio, ir dabar jo nėra pripažinti jį! I cant log on!! Kaip galėčiau gauti apie tai su iš apliejimo visus mano failus kompiuteryje turiu per daug per daug laisvas ant mašinos! Pagalba! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Ačiū už tai, bet kaip man tai padaryti, atsiprašau dėl IT bitų numpty čia! |
|
| |||
| |||
| Parsisiųsti Live CD, įrašyti ją parsisiųsti iš jos ir leiskite jam tai padaryti savo daiktų. |
|
| |||
| |||
| Ar ne ten pat pastatytas, kaip apeiti slaptažodį. Žinau, yra Windows XP, kaip man teko jį naudoti prieš tačiau nežinote, apie Vista |
|
| |||
| |||
| Ne, ne Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tik pastatyti dalykas Vista yra galimybė, kad tuo atveju, jei pamiršite slaptažodį .. CD Ar yra kitų būdų, kaip atkurti slaptažodį, bet Dave Hibridinis rekomendavo viena lengva puslapį degti ją su Magic ISO (Magic ISO yra nemokamai atsisiųsti "Google" paieška leis it up) dega ne mažu greičiu, kaip 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai dirbo su OS iki Vista ..... jis gali dirbti Vista irgi, bet I cant say bandė jį dar .... verta pabandyti ... nieko neprarandate:
1. Reboot Windows "Safe Mode. 2. Spustelėkite Pradėti 3. Pradėti iešką įrašykite šią komandą ir spustelėkite Gerai: kontrolės userpasswords2 4. Spustelėkite vartotojo abonementą, kad pamiršote slaptažodį, tada spustelėkite Keisti slaptažodį. 5. Įveskite naują slaptažodį į abu Naujas slaptažodis ir Patvirtinkite naują slaptažodį langelius, tada spustelėkite Gerai. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Nesu tikras, ar Vista yra saugus būdas, kaip tai? Aš niekada išbandžiau, bet aš niekada nemačiau, kad variantas ... Gal mano Vista yra tikrai sujaukė. |
|
| |||
| |||
| Taip, Vista tikrai turi imu, kiekvieną šiuolaikinių langų nėra |