![]() |
|
| |||
| |||
| Palīdzība Es nesen mainīja manu paroli manu Vista klēpjdators, un tagad tās neatzīstot tās! I cant log on!! Kā es varu saņemt ap to ar no nokārto visas manas lietas par mašīnu man ir pārāk daudz pārāk plats uz mašīnas! Help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Paldies par šo, bet kā es varu darīt to, piedodiet mazliet IT numpty šeit! |
|
| |||
| |||
| Download Live CD, nedeg tas, boot no tā un ļaujiet to darīt ir sīkumi. |
|
| |||
| |||
| Nav tur arī uzcelta kā apiet paroli. Es zinu, ka ir XP, kā man nācās izmantot to pirms tomēr nav pārliecināti par Vista |
|
| |||
| |||
| Nē, ne uz Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tikai uzcelta lieta vista ir iespēja veikt cd gadījumā Ja jūs aizmirsāt paroli .. ir citi veidi, kā atgūt paroli, bet Deivs Hybrid ieteicams ir viena no viegli iespējas sadedzināšanai ar Magic ISO (magic iso var lejupielādēt bez maksas Google meklēšana sniegs it up) deg pie zema ātruma kā 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šī ir strādājusi pie OS ir līdz Vista ..... tas var strādāt ar Vista arī, bet nevaru teikt, ka ir mēģinājuši to vēl .... varētu būt vērts mēģināt ... nekas nav ko zaudēt:
1. Reboot Windows in Safe Mode. 2. Noklikšķiniet uz Sākt 3. In Sākt meklēšanu ierakstiet šādu komandu un pēc tam noklikšķiniet uz Labi: vadības userpasswords2 4. Noklikšķiniet uz lietotāja konta, Jūs aizmirsāt paroli, un pēc tam noklikšķiniet uz Atiestatīt paroli. 5. Tips jaunu paroli gan jauno paroli un Apstipriniet jauno paroli rūtiņas un pēc tam noklikšķiniet uz Labi. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, vai Vista ir drošs veids, piemēram, ka? Es nekad neesmu mēģinājis, bet es nekad neesmu redzējis, ka variants ... Varbūt mana vista ir patiešām messed. |
|
| |||
| |||
| Jā, vista tas ir drošs veids, katram mūsdienu logi nav |
![]() |
|
| Bookmarks |