![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Pomoc Niedawno zmienił moje hasło na moim laptopie Vista, a teraz jej nie uznając ją! I cant zalogować!! Jak można obejść ten problem z obecnie unicestwiając wszystkich moich plików na komputerze mam zbyt wiele w zbyt luźne na maszynie! Pomocy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za to, ale jak to zrobić, przepraszam, trochę IT numpty tutaj! |
|
| |||
| |||
| Pobierz Live CD, nagrać go, zyski z niej i niech czyni to rzeczy. |
|
| |||
| |||
| Czy nie ma także wbudowany w sposób ominięcia hasła. Wiem, że nie ma dla XP jak miałem go używać zanim jednak wątpliwości należy Vista |
|
| |||
| |||
| Nie, nie na Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tylko wbudowany rzeczą dla Vista jest opcja do cd w przypadku wystąpienia zdarzenia nie pamiętasz hasła .. nie ma innych sposobów, aby odzyskać hasło, ale Dave Hybrid zalecane jest jedną z opcji łatwo spalą Magic ISO (ISO magia jest do ściągnięcia za darmo Google Search przyniesie it up) palić przy małej prędkości, jak 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ten pracował nad systemów operacyjnych do Vista ..... może pracować także w systemie Vista, ale cant say Próbowałem go jeszcze .... Może warto spróbować ... nic do stracenia:
1. Uruchom ponownie system Windows w trybie awaryjnym. 2. Kliknij przycisk Start 3. W polu Rozpocznij wyszukiwanie, wpisz następujące polecenie, a następnie kliknij przycisk OK: control userpasswords2 4. Kliknij konto użytkownika, które nie pamiętasz hasła, a następnie kliknij przycisk Resetuj hasło. 5. Wpisz nowe hasło w obu Nowe hasło i Potwierdź nowe pola hasła, a następnie kliknij przycisk OK. My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Nie jestem pewien, czy Vista jest tryb bezpieczny, jak to? I nigdy nie próbował, ale nigdy nie widziałem tej opcji ... Może mój widok jest bardzo zabrudzony. |
|
| |||
| |||
| Tak, Vista ma trybie awaryjnym, co okna nowoczesne dni nie |
![]() |
|
| Zakładki |