![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pomoc Nedávno som zmenil svoje heslo na mojom notebooku Vista a teraz jej uznanie, že nie! I cant prihlásiť! Ako môžem získať okolo bez stieracia všetky moje súbory na počítači som príliš veľa príliš voľné na stroji! Pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Vďaka tejto, ale ako to mám urobiť to, prepáčte trochu IT numpty tu! |
|
| |||
| |||
| Stiahnuť Live CD, vypáliť to, boot z nej a nechať ju urobiť je to tak. |
|
| |||
| |||
| Nie je tu tiež postavená v ceste obísť heslo. Viem, že je pre XP, ako som ju používať pred však nie sú istí Vista |
|
| |||
| |||
| Nie, nie na Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jediná vec, o postavený v priehľad je možnosť, aby sa CD v prípade, že je prípad, že zabudnete heslo .. existujú iné spôsoby, ako obnoviť heslá, ale Dave Hybridné doporučeno je jednou z možností snadného vypal ho s mágiou iso (mágia iso je zdarma k stiahnutiu Google Search prinesie to) spáliť pri nízkej rýchlosti, ako 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To pracuje na OS Vista to až do ..... môže pracovať vo Vista taky, ale já dotírat povedal som, že sa pokúsil ešte .... možno stálo za to skúsiť ... čo stratiť:
1. Reštartovať systém Windows v núdzovom režime. 2. Kliknite na tlačidlo Štart 3. V Začať hľadanie zadajte nasledujúci príkaz a kliknite na tlačidlo OK: kontrola userpasswords2 4. Kliknite na užívateľský účet, že ste zabudli heslo, a kliknite na tlačidlo Reset hesla. 5. Zadajte nové heslo do oboch Nové heslo a Potvrdenie nového hesla políčok a kliknite na tlačidlo OK. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, že Vista má núdzovom režime rád, že? Jsem nikdy nezkoušel, ale som nikdy nevidel, že voľba ... Možno moje vista je naozaj zmätený. |
|
| |||
| |||
| Áno, Vista má núdzovom režime, každý okien modernej deň robí |