![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Помоћ Недавно сам променила моју лозинку на мој лаптоп и Виста сада својим не признајући га! ЈА лицемјерје пријавите! Како могу добити око овог без уипинг оут алл моје датотеке на машини имам превише преширока на машини! Хелп! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Хвала за ово, али како могу то учинити, жао мало информатички нумпты овде! |
|
| |||
| |||
| Преузмите Ливе ЦД-а, спали га боот са њега и нека то ураде'с стуфф. |
|
| |||
| |||
| Не постоји такође уграђени у начин за заобићи лозинку. Знам постоји за КСП као што сам ја морао да користи пре но нису сигурни Виста |
|
| |||
| |||
| Нопе, не на Виста |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| једина ствар за саграђена Виста опцију за направити цд у случају догађаја сте заборавили вашу лозинку .. има других начина да се опорави лозинку али Даве хыбриден препоручио један је од једноставне опције спали га са магија исо (чаробну исо је бесплатан за преузимање Гоогле претраге, довешће ће га горе) спали на ниске брзине као 10кс
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је радио на ОС-а до Видик ..... Интернет мај посао унутра Видик превише, али ја не могу рећи да сам покушао још .... можда вреди пробати ... ништа за изгубити:
1. Ребоот Уиндоус у безбедном начину рада. 2. Кликните на Старт 3. У пољу Старт Сеарцх, откуцајте следећу команду, а затим кликните ОК: цонтрол усерпассуордс2 4. Кликните на кориснички рачун који сте заборавили лозинку, а затим кликните Ресет Пассуорд. 5. Унесите нову лозинку у оба Нова лозинка и Потврди нову лозинку кутије, а затим кликните ОК. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран ако има Виста сигуран начин као што је то? Имам никада суђен то, али никад нисам видео ту опцију ... Мозда је заиста мој видик мессед. |
|
| |||
| |||
| Да, има видик сигуран начин, сваки модерни прозори у дан чини |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лозинка заа̨тићен - Уиндоус КСП Заборављена лозинка | Том | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 15 аугуст 2009 10:58 |
| Уиндоус Виста - Промена лозинке Намјеа̨тање | тинкербелл | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 11 мај 2009 11:05 |
| Приступ Виста без лозинке | МЈМ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 18 | 29 аугуст 2008 03:18 |
| Уиндоус 2000 Про Лозинка | Падды101 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 7 октобар 2007 00:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |