![]() |
|
| |||
| |||
| Son benim Vista dizüstü ve bugün bu tanıma değildir Şifremi değiştirildi Yardım! Ben oturum cant! Bunu nasıl civarında dışarı dışarı Ben makinede çok çok gevşek olduğunuz makinede tüm dosyaları silinerek ile elde edebilirsiniz! Yardım! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bunun için teşekkürler ama nasıl bir IT üzgünüm biraz yaparım numpty burada! |
|
| |||
| |||
| Download Live CD, bu önyükleme Yakıyor ve o işi yapmama izin ver. |
|
| |||
| |||
| Değil de bir şekilde inşa şifre atlatmak. Ben gibi Ancak Vista bilmiyorsanız önce kullanmak zorundayım vardır XP için olduğunu biliyorum |
|
| |||
| |||
| Hayır değil, Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sadece Vista için bir şey inşa şifrenizi .. unutma bir olay durumunda bir CD yapmak için bir seçenek Orada Dave Hibrid önerilen bir şifre ama kurtarmak için başka yollar bir kolay seçeneklerden biri ISO sihirli (sihirli ISO ile yazmak bu kadar getirecek bir google arama indirmek için) ücretsiz 10x gibi düşük hızda yakmak
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu işletim sistemi üzerinde Vista .....'s up çalıştı Bu Vista da çalışabilir, ama cant Henüz .... denedim söylüyorlar olabilir bir deneyin değer ... hiçbir şey kaybetmeye:
1. Reboot Windows Güvenli Modda. 2. Başlat'ı tıklatın 3. Aramaya Başla kutusuna, aşağıdaki komutu yazın ve Tamam'ı tıklatın: control userpasswords2 4. Tıklayın kullanıcı hesabını size ve tıklatın Şifre için şifremi unuttum. 5. De Yeni şifre ve yeni şifreyi onaylayın kutularına bir parola yazın ve Tamam'ı tıklatın. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Eğer Vista'da olduğu gibi bir güvenli mod vardır emin değilim? Denedim asla var ama ben bu seçeneği ... Belki benim uzak manzara gerçekten ileti olduğunu hiç görmedim. |
|
| |||
| |||
| evet, Vista güvenli mod var, modern günün her pencere bu |
![]() |
|
| Bookmarks |