![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Допомога Нещодавно я змінив пароль на моєму ноутбуці Vista і тепер його не визнаючи його! Я нахиляє увійти!! Як я можу обійти цю проблему з нашими знищити всі мої файли на комп'ютері, я занадто багато і занадто вільно на машині! Допомога! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| |||
| |||
| Дякуємо за це, але, як я роблю це, вибачте трохи ІТ numpty тут! |
|
| |||
| |||
| Завантажити Live CD, записати його, завантажитися з неї і дайте йому зробити це речі. |
|
| |||
| |||
| Не існує також вбудований спосіб обійти пароль. Я знаю, що є для XP, як я був використовувати його до однак не впевнені в Vista |
|
| |||
| |||
| Ні, не на Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тільки вбудовані в річ для Vista є можливість зробити компакт-диск у разі випадку, якщо Ви забули пароль .. є інший спосіб відновити пароль, але Дейв Гібридна рекомендував є одним з простих варіантів спалити її Magic ISO (Magic ISO безкоштовно завантажити Google Search принесе її вгору) спалити на низькій швидкості, як 10x
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це працює на ОС до Vista ..... може працювати в Vista, але я нахиляє кажу я пробував ще .... може бути, варто спробувати ... нічого не втрачає:
1. Перезавантажте Windows у безпечному режимі. 2. Натисніть кнопку Пуск 3. У полі Розпочати пошук введіть таку команду та натисніть кнопку ОК: контроль userpasswords2 4. Виберіть обліковий запис користувача, ви забули пароль, а потім натисніть кнопку Скидання пароля. 5. Введіть новий пароль в обидва Новий пароль і Підтвердіть новий пароль скриньок, а потім натисніть кнопку ОК. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, що Vista має безпечному режимі, як це? Я ніколи не пробував це, але я ніколи не бачив такий варіант ... Може бути, моя перспектива дійсно безлад. |
|
| |||
| |||
| Так, Vista має в безпечному режимі, кожен вікна сучасної чи |