![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Windows Vista Service Pack 1 вече е на разположение. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свалянето сега .... тя е просто една права да инсталирате и рестартирате? Никога не инсталирали ЕТ преди, никога не е трябвало да
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Имал право SP2 за XP? Най-вероятно същата рутина. А рестартиране ще бъдат предупредени, дори ако тя не ви помоли да. Отидете на Прозорец Updates, ако предпочитате да го направя направо от там. EDIT: Ако имате някакви бета версии на SP1 RC, не забравяйте да ги деинсталирате преди ти този файл за изтегляне. Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Аз най-вероятно не го имам за XP Искам да кажа и не са използвали XP, тъй като в деня изглед бил освободен и не бях много в компютри, така и след това не ме интересуваше
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Аз не съм себе си изтеглили всички ПС за Vista Ive и просто свършили Windows Update сега, което мислех, че е на Автоматично обновяване и аз имам не е актуална, тъй като си купих компютъра, Ive току-що беше Първи известия защитна стена, но никога не настъпило О Hehe
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| само за да потвърди това не е бета нали?
|
| |||
| |||
| Не отивам, това е финална версия. |
|
| |||
| |||
| ай съжалявам EF didn't напълно четат след теб http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista превъртете надолу до SP1, дефрагментирате се споменава като подобри. заедно с други неща, просто трябва да изчакаме и да видим
|
| |||
| |||
| Ах сладък. те най-накрая го освобождава. Надяваме се тя помага сестрите ми лаптоп Dell се малко. |
|
| |||
| |||
| някой изтеглили все още това? разкопчан файловете и сега IM Clueless получа тичам CD вариант, но аз мога само да намеря Windows Server 03 и АИК инсталатора и мрежа
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Service Pack 2 за Windows Server 2008 и Windows Vista | Бъба | Windows операционни системи | 4 | 27 май 2009 г. 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 от Service Pack 1 | проливат | Windows операционни системи | 6 | 21 Март 2009 08:54 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Общи Софтуер Чат | 3 | 21 Дек 2008 12:49 |
| Не искам Vista SP1? - Windows Service Pack прозорци Инструмент | evilfantasy | Windows операционни системи | 3 | 10 май 2008 г. 15:21 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Дата на излизане? | Hybr! Г | Windows операционни системи | 11 | 5-и парламентарен Jan 2008 01:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |