![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Windows Vista Service Pack 1 je nyní k dispozici. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stahovat hned .... je to prostě rovnou nainstalovat a reboot? Nikdy instalovali SP předtím nikdy nebyli na
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Vy jste měli pro XP SP2, že jo? S největší pravděpodobností stejná rutina. A rebootujte by být upozorněni, i když to není výzva, abyste. Přejít na Windows Update, pokud si chcete udělat rovnou odtud. EDIT: Pokud máte na SP1 RC beta verze nezapomeňte odinstalovat před ti tento download. Citace:
|
|
| |||
| |||
| i největší pravděpodobností neměl pro XP Mám na mysli i dosud používané XP, protože Vista den jsem byl propuštěn a nebyl daleko do počítače pak i nebyly péče
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Nejsem sám staľené žádné SP je pro Vista IVE a právě udělali Windows Update hned, která i když byla na automatické aktualizace a já neměla aktualizace, protože jsem koupil počítač, IVE prostě už firewall aktualizací, ale to nikdy nastalo Ach můj hehe
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Jen potvrdit, není to beta ne?
|
| |||
| |||
| Ne beta je konečné verzi. |
|
| |||
| |||
| Jo promiň EF didnt plně číst ya post http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista nalistujte SP1 defragmentujte je uvedeno jako lepší. spolu s dalšími materiály, jen čekat a vidět
|
| |||
| |||
| Ach milé. nakonec se to uvolní. Snad to pomůže mé sestry dell laptop trochu mimo. |
|
| |||
| |||
| někdo stáhli tuto ještě? unzipped soubory a teď im bezradný i získat možnost spustit cd, ale i může zdát najít Windows Server 03 a AIK instalátor a sítě
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 | přístřešek | Operační systémy Windows | 6 | 21. březen 2009 08:54 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Obecné Software Chat | 3 | 21. prosince 2008 12:49 |
| Nechcete Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Operační systémy Windows | 3 | 10. května 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Datum vydání? | Hybr! D | Operační systémy Windows | 11 | 5. ledna 2008 01:59 |
| Thread Nástroje | |
| |