![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Windows Vista Service Pack 1 είναι πλέον διαθέσιμη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τηλεφόρτωση τώρα .... είναι απλώς μια ευθεία η εγκατάσταση και επανεκκίνηση; Ποτέ δεν εγκαταστήσει ένα ΠΣ πριν, ποτέ δεν χρειάστηκε να
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Θα είχε δικαίωμα για Windows XP SP2; Το πιο πιθανό την ίδια ρουτίνα. Η επανεκκίνηση θα πρέπει να συμβουλεύονται ακόμη και αν αυτό δεν σας ζητά να. Πηγαίνετε στο Windows Updates αν θα προτιμούσε να το κάνει ευθεία από εκεί. EDIT: Αν έχετε οποιαδήποτε από τις εκδόσεις beta του SP1 RC να είναι σίγουροι για την απεγκατάσταση πριν ti αυτό το στοιχείο λήψης. Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| i πιθανότερο δεν το είχε για XP Εννοώ i XP δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από την ημέρα Vista κυκλοφόρησε και δεν ήμουν πολύ σε υπολογιστές τότε έτσι δεν περίθαλψη
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| εγώ δεν έχω κατεβάσει κανένα SP για τα Vista της IVE και μόνο το Windows Update κάνει τώρα, που αν και ήταν i για αυτόματη ενημέρωση και δεν είχα μια ενημέρωση από τότε που αγόρασε τον υπολογιστή, μόλις IVE να ενημερώσεις στο τείχος προστασίας, αλλά ποτέ δεν συνέβη Oh my hehe
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει αυτό δεν είναι ένα βήτα έτσι;
|
| |||
| |||
| Δεν βήτα, είναι η τελική έκδοση. |
|
| |||
| |||
| άι συγγνώμη EF didn't πλήρως μετά διαβάστε ya http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista μετακινηθείτε προς τα κάτω για να το SP1, ανασυγκροτήσετε αναφέρεται ως βελτιωθεί. μαζί με άλλα πράγματα, απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε
|
| |||
| |||
| Αχ γλυκό. που τελικά θα κυκλοφορήσει. Ας ελπίσουμε ότι αυτό βοηθά αδελφές μου dell laptop ένα bit. |
|
| |||
| |||
| κάποιος κατεβάσει αυτό ακόμη; unzipped τα αρχεία και τώρα im clueless να πάρω ένα cd τρέχει επιλογή αλλά μπορώ μόνο να βρώ 03 και Windows Server ΑΙΚ εγκαταστάτης και δικτύου
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 | ρίξει | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 21 Μαρ 2009 08:54 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Δεκ. 2008 12:49 |
| Δεν θέλετε Vista SP1; - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 10η Μαΐου 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Ημερομηνία κυκλοφορίας; | Hybr! Δ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 5 Jan 2008 01:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |