manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Vista Service Pack 1 je sada dostupno.

Reply

Thread Tools
Old 5. veljače 2008, 14:09
Moderator / ica grupe

Default Windows Vista Service Pack 1 je sada dostupno.

Windows Vista Service Pack 1 je sada dostupno.

Old 5. veljače 2008, 14:29
Donatorska Grupa

Preuzimanjem sad ....

je to samo ravno instalirati i ponovno podizanje sustava?

SP instalirali nikada prije, nikada nisu imali na

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 5. veljače 2008, 14:36
Moderator / ica grupe

Imala si pravo SP2 za XP?

Najvjerojatnije isti rutinu. A ponovno podizanje sustava će biti upozoreni, čak i ako to ne od vas zatražiti da.

Idi na Windows Updates Ako radije želite učiniti ravno do tamo.

EDIT: Ako imate bilo koju od SP1 RC betas se pobrinite za to da ih deinstalirati prethodnu ti ovo preuzimanje.

Quote:
Prije instalacije

Morate deinstalirati sve prethodne verzije sustava Windows Vista SP1 prije instalacije Windows Vista SP1 RC

Za deinstalirati prethodnu verziju Windows Vista SP1
Otvorite Programi i značajke Control Panel i odaberite Prikaz instaliranih ažuriranja. U odjeljku Microsoft Windows, kliknite desnom tipkom miša Service Pack za Windows (936.330) i odaberite Uninstall.

Vaš sustav će sada deinstalirati prethodnu verziju programa Windows Vidik SP1 Beta svibanj ponovno podizanje sustava i više puta.

Molimo pričekajte jedan sat nakon deinstaliranju prethodne verzije Windows Vidik SP1 prije instalacije Windows Vista SP1 RC. Instalacijski usluga treba pospremiti i završili deinstalaciju prije instalacije RC. Ne to može dovesti do greške prilikom instalacije instalirati RC verziju.

Windows Vidik SP1 RC je pre-release software i mijenjat će prije konačnog release. Windows Vidik SP1 RC je za pojedince, organizacije i tehničke entuzijaste koji su komotni vrednovanje pre-release software i je pružena za ispitivanje svrhe. Microsoft ne preporučuje instaliranje ovog programa na primarnu misiju ili kritične sisteme. Microsoft preporučuje da imate backup vaših podataka prije nego instalirate bilo koji pre-release software.

Windows Vidik SP1 RC je vremenski ograničen softver.

Windows Vidik SP1 RC više neće raditi nakon 30. lipnja 2008, a trebalo bi deinstaliran prije tog datuma. Nakon instalacije radnoj površini će se prikazati tekst "Evaluation Copy". To ne znači da je vaš sistem više nije originalan, ali da ste instalirali probnu verziju softvera koji je vremenski ograničen. The "Evaluation Copy", tekst će se pojaviti na Vašoj radnoj površini nakon drugog pokretanje nakon instalacije servisnog paketa. Isto tako, "Evaluation Copy", tekst će ostati na svom računalu tijekom prve pokretanje nakon deinstalirati servisni paket, ali će nestati nakon što ponovno pokrenete sljedeću.

Ako ste instalirali Windows Vidik SP1 RC Preporučujemo da instalirate konačnu verziju Windows Vista SP1 kada je izdana. Da biste to učinili, bit će vam potrebni za deinstalaciju ovog RC verzije sustava Windows Vista SP1.

Pomogla podrška (telefon, email i online chat) nije dostupna od Microsofta za pomoć i podršku za ovaj RC izdanju sustava Windows Vista SP1. Self-help i vršnjačka podrška je dostupna preko Windows Vidik SP1 forum.
Morate imati originalni primjerak sustava Windows Vista instaliran prije instalacije Windows Vista SP1 RC.

Old 5. veljače 2008, 14:40
Donatorska Grupa

ja najvjerojatnije nisu imali za XP

mislim ja nemam koristi XP od dana kada je objavljena i vista i nije puno u kompjutere, pa mi onda nije briga

Old 5. veljača 2008, 14:46
Donatorska Grupa

Nisam ja skinuti bilo koje SP-a za Vista

i imam samo učinio Windows Update sada, što sam je ipak bio na auto update i nisam imao jer sam kupio ažurirati računalo, ive pravedan bio uzimajući ažuriranja firewall, ali to nikada nije dogodio

Oh moj hehe

Old 5. veljače 2008, 14:47
Donatorska Grupa

samo potvrditi ovo nije beta pravo?

Old 5. veljače 2008, 14:56
Moderator / ica grupe

Ne beta, to je konačan puštanje.

Old 5. veljača 2008, 15:03
Donatorska Grupa

Da nije žao EF potpunosti pročitajte ya post

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista

pomaknite se dolje do SP1

defragmentirali spominje kao poboljšana. uz ostale stvari, pravedan morati pričekati i vidjeti

Old 5. veljače 2008, 15:37
Member Group

Ah slatko. oni napokon otpušten je. Nadam se da to pomaže moje sestre Dell laptop van malo.
Old 5. veljače 2008, 16:36
Donatorska Grupa

itko skinuti ovaj još?

unzipped datoteka i sad im clueless

ja dobijem mogućnost pokrenuti cd ali ja licemjerje činiti se pronaći samo Windows Server 03 i AIK Installer i mreže

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.