![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Windows Vista Service Pack 1 je sada dostupno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preuzimanjem sad .... je to samo ravno instalirati i ponovno podizanje sustava? SP instalirali nikada prije, nikada nisu imali na
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Imala si pravo SP2 za XP? Najvjerojatnije isti rutinu. A ponovno podizanje sustava će biti upozoreni, čak i ako to ne od vas zatražiti da. Idi na Windows Updates Ako radije želite učiniti ravno do tamo. EDIT: Ako imate bilo koju od SP1 RC betas se pobrinite za to da ih deinstalirati prethodnu ti ovo preuzimanje. Quote:
|
|
| |||
| |||
| ja najvjerojatnije nisu imali za XP mislim ja nemam koristi XP od dana kada je objavljena i vista i nije puno u kompjutere, pa mi onda nije briga
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Nisam ja skinuti bilo koje SP-a za Vista i imam samo učinio Windows Update sada, što sam je ipak bio na auto update i nisam imao jer sam kupio ažurirati računalo, ive pravedan bio uzimajući ažuriranja firewall, ali to nikada nije dogodio Oh moj hehe
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| samo potvrditi ovo nije beta pravo?
|
| |||
| |||
| Ne beta, to je konačan puštanje. |
|
| |||
| |||
| Da nije žao EF potpunosti pročitajte ya post http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista pomaknite se dolje do SP1 defragmentirali spominje kao poboljšana. uz ostale stvari, pravedan morati pričekati i vidjeti
|
| |||
| |||
| Ah slatko. oni napokon otpušten je. Nadam se da to pomaže moje sestre Dell laptop van malo. |
|
| |||
| |||
| itko skinuti ovaj još? unzipped datoteka i sad im clueless ja dobijem mogućnost pokrenuti cd ali ja licemjerje činiti se pronaći samo Windows Server 03 i AIK Installer i mreže