![]() |
|
| |||
| |||
| Windows Vista Service Pack 1 זמין כעת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מוריד עכשיו .... זה פשוט ישר להתקין ו אתחול מחדש? אף פעם לא התקנת SP לפני, מעולם לא היה צריך
|
| |||
| |||
| היה לך עבור XP SP2 נכון? סביר להניח באותו שבשגרה. אחרי אתחול מחדש יהיה מומלץ גם אם לא תבקש ממך. לך עדכונים ל-Windows, אם אתה מעדיף לעשות את זה ישירות משם. ערוך: אם יש לך את SP1 RC betas הקפד להסיר אותם לפני TI הורדה זו. ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| אני כנראה לא צריך את זה בשביל XP אני אומר שאני לא השתמשו XP מאז יום Vista שוחרר ואני לא היה הרבה לתוך המחשבים אז אני לא כל כך מעניין אותי
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אני עדיין לא הורדת את עצמי של כל SP עבור Vista ו ive להיעשות רק עכשיו Windows Update, למרות שאני היה על עדכון אוטומטי ויש לי לא היה עדכון מאז קניתי את המחשב, ive פשוט היה מקבל עדכוני חומת אש, אך היא מעולם לא התרחשה אוי hehe
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| רק כדי לוודא שזה לא בטא נכון?
|
| |||
| |||
| לא ביתא, היא הגרסה הסופית. |
|
| |||
| |||
| כן מצטער EF didn't מלא לקרוא לך לכתוב http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista למטה כדי לגלול את SP1, לאחות כפי שהוזכר משופרת. יחד עם שאר הדברים, רק צריך לחכות ולראות
|
| |||
| |||
| אה מתוק. לבסוף הם שוחררו זה. כולנו תקווה כי הוא עוזר האחיות Dell הנייד שלי קצת החוצה. |
|
| |||
| |||
| הורדת את זה לאף אחד עדיין? unzipped הקבצים ועכשיו im clueless אני מקבל אפשרות להפעיל את התקליטור, אבל אני יכול רק נראה למצוא 03 ו-Windows Server Installer AIK ורשת
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Service Pack 2 עבור Windows Server 2008 ו-Windows Vista | Bubba | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -27 במאי 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 מ Service Pack 1 | לשפוך | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 21st מרץ 2009 08:54 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 21st דצמבר 2008 12:49 |
| לא רוצה את Vista SP1? - Windows Service Pack חסימת כלי | evilfantasy | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -10 במאי 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack SP1 תאריך פרסום? | Hybr! ד | מערכות ההפעלה Windows | 11 | ה -5 בחודש ינואר 2008 01:59 |
| שרשרת כלים | |
| |