mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Vista Service Pack 1 is now available.

Reply

Temos įrankiai
Old 5 vasaris 2008, 14:09
Moderatorius Grupė

Windows Vista Service Pack 1 is now available.

Old 5 vasaris 2008, 14:29
Donorų grupės

parsisiuntimas dabar ....

tai tik tiesiai įdiegti ir paleisti?

niekada įdiegta SP anksčiau niekada teko

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old 5 vasaris 2008, 14:36
Moderatorius Grupė

Jūs turėjote SP2, Windows XP teisė?

Greičiausiai pačios rutinos. Perkrauti būtų patariama, net jei ji nėra greitai jus.

Eikite į Windows naujinimai Jei norite tai padaryti tiesiai iš ten.

EDIT: Jei turite bet SP1 RC beta versijoje būtinai pašalinkite juos iš anksto ti šį atsisiųsti.

Citata:
Prieš diegdami

Jūs turite pašalinti visas ankstesnes versijas "Windows Vista SP1", prieš diegdami "Windows Vista SP1 RC

Norėdami išdiegti ankstesnę versiją "Windows Vista SP1
Atidarykite Programos ir funkcijos Control Panel "ir pasirinkite Rodyti įdiegtus naujinimus. Į Microsoft Windows skirsnį, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Service Pack for Windows (936330) ir pasirinkite Pašalinti.

Jūsų sistema dabar bus pašalinti ankstesnės versijos "Windows Vista SP1 Beta ir gali paleisti kelis kartus.

Prašome palaukti vieną valandą po pašalinti ankstesnes versijas "Windows Vista SP1", prieš diegdami "Windows Vista SP1 RC. Installer paslaugos turi išvalyti ir visiškai pašalinti prieš diegdami RC. Nepavykus tai padaryti gali atsirasti montavimo klaidų diegiant RC versija.

"Windows Vista SP1 RC yra išankstinė įranga ir keisis iki galutinio išleidimo. "Windows Vista SP1 RC yra asmenų, organizacijų ir technikos entuziastus, kurie yra patogūs vertinant pasirengimo paleisti programinę įrangą ir jei tik tyrimų tikslais. Microsoft nerekomenduoja diegti šią pirminės arba misija kritinių sistemų programinės įrangos. Microsoft rekomenduoja turėti savo duomenų atsarginę kopiją prieš diegdami bet iki išleidimo programinės įrangos.

"Windows Vista SP1 RC laikotarpis yra ribotas programinės įrangos.

"Windows Vista SP1 RC nebebus veikti po birželis 30, 2008, ir turi būti pašalinta iki tos datos. Po diegimo darbalaukyje rodys tekstą "Evaluation Copy". Tai nereiškia, kad jūsų sistema nėra tikras, bet, kad jūs turite įdiegti bandomąją versiją programinės įrangos, kuri yra ribotos trukmės. "Evaluation Copy" text pasirodys darbalaukyje po antrojo perkrovimo po diegimo paketą. Be to, "Evaluation Copy" text liks darbalaukį per pirmąjį paleisti po pašalinti Service Pack, bet išnyks po kito paleisti.

Jei turite įdiegti "Windows Vista SP1 RC primygtinai rekomenduojama įdiegti galutinę versiją" Windows Vista SP1 ", kai jis yra paleistas. Norėdami tai padaryti, Jums reikės pašalinti šią RC versiją "Windows Vista SP1".

Assisted Support (telefonu, elektroniniu paštu ir interneto pokalbių) nėra iš Microsoft Help and Support šį RC release of Windows Vista SP1 ". Self-help ir tarpusavio paramą galima gauti "Windows Vista SP1 forum.
Turite turėti originalo kopijos Windows Vista prieš diegdami Windows Vista SP1 RC.

Old 5 vasaris 2008, 14:40
Donorų grupės

Aš greičiausiai neturėjo jis for Windows XP

Aš tai turiu nenaudojama XP, nes Vista dieną buvo išleistas ir aš ne per daug į kompiuterius to, kad aš ne priežiūra

Old 5 vasaris 2008, 14:46
Donorų grupės

Aš ne sau atsisiuntė bet SP Vista

ir IVE tiesiog padaryti "Windows Update" dabar, ir aš nors buvo ant auto update ir aš neturėjo atnaujinti, nes aš nusipirkau kompiuterį, ive just been getting ugniasienės atnaujinimus, bet jis niekada nebuvo

Oh my hehe

Old 5 vasaris 2008, 14:47
Donorų grupės

tik patvirtinti tai ne beta tiesa?

Old 5 vasaris 2008, 14:56
Moderatorius Grupė

Ne beta, tai galutinis spaudai.

Old 5 vasaris 2008, 15:03
Donorų grupės

Aye Atsiprašome EF didnt visiškai skaityti ya paštu

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista

Pereikite prie SP1

defragmentować minimas kaip patobulinti. kartu su kitų dalykų, tik reikia palaukti ir pamatyti

Old 5 vasaris 2008, 15:37
Narys

Ak saldus. jie pagaliau išleido jį. Tikimės, kad tai padeda mano sesuo Dell nešiojamąjį kompiuterį iš skaitytojų.
Old 5 vasaris 2008, 16:36
Donorų grupės

niekam atsisiųsti šią Dar neužsiregistravote?

Išspausti failus ir dabar jiems Clueless

Gaunu paleisti CD pasirinkimas, bet galiu tik atrodo, kad rasti Windows Server 03 ir montuotojas Aik ir tinklo

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.