![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Windows Vista Service Pack 1 is now available. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| parsisiuntimas dabar .... tai tik tiesiai įdiegti ir paleisti? niekada įdiegta SP anksčiau niekada teko
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Jūs turėjote SP2, Windows XP teisė? Greičiausiai pačios rutinos. Perkrauti būtų patariama, net jei ji nėra greitai jus. Eikite į Windows naujinimai Jei norite tai padaryti tiesiai iš ten. EDIT: Jei turite bet SP1 RC beta versijoje būtinai pašalinkite juos iš anksto ti šį atsisiųsti. Citata:
|
|
| |||
| |||
| Aš greičiausiai neturėjo jis for Windows XP Aš tai turiu nenaudojama XP, nes Vista dieną buvo išleistas ir aš ne per daug į kompiuterius to, kad aš ne priežiūra
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Aš ne sau atsisiuntė bet SP Vista ir IVE tiesiog padaryti "Windows Update" dabar, ir aš nors buvo ant auto update ir aš neturėjo atnaujinti, nes aš nusipirkau kompiuterį, ive just been getting ugniasienės atnaujinimus, bet jis niekada nebuvo Oh my hehe
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| tik patvirtinti tai ne beta tiesa?
|
| |||
| |||
| Ne beta, tai galutinis spaudai. |
|
| |||
| |||
| Aye Atsiprašome EF didnt visiškai skaityti ya paštu http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista Pereikite prie SP1 defragmentować minimas kaip patobulinti. kartu su kitų dalykų, tik reikia palaukti ir pamatyti
|
| |||
| |||
| Ak saldus. jie pagaliau išleido jį. Tikimės, kad tai padeda mano sesuo Dell nešiojamąjį kompiuterį iš skaitytojų. |
|
| |||
| |||
| niekam atsisiųsti šią Dar neužsiregistravote? Išspausti failus ir dabar jiems Clueless Gaunu paleisti CD pasirinkimas, bet galiu tik atrodo, kad rasti Windows Server 03 ir montuotojas Aik ir tinklo