![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Уиндоус Виста Сервице Пацк 1 је сада доступан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преузимањем сад .... је то само равно инсталирати и поновно подизање система? СП инсталирали никада пре, никада нису имали на
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Имала си право СП2 за КСП? Највероватније исти рутину. А поновно подизање система ће бити упозорени, чак и ако то не од вас тражити да. Иди на Уиндоус Упдатес Уколико радије желите да урадите равно до тамо. Едит: Ако имате било коју од СП1 РЦ бетас се побрините за то да их деинсталирам претходну ти ово преузимање. Куоте:
|
|
| |||
| |||
| ја највероватније нису имали за КСП мислим ја немам користи КСП од дана када је објављена и виста и није пуно у компјутере, па ми онда није брига
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Нисам ја скинути било које СП-а за Виста и имам само учинио Уиндоус Упдате сада, што сам је ипак био на ауто упдате и нисам имао јер сам купио модернизирати рачунар, иве праведан био узимајући исправке фиреуалл, али то никада није догодио Ох мој хехе
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| само потврдити ово није бета право?
|
| |||
| |||
| Не бета, то је коначан пуштање. |
|
| |||
| |||
| Да није жао ЕФ потпуности прочитајте ыа пост хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Уиндоус_Виста идите доле до СП1 дефрагментирали помиње као побољшана. уз остале ствари, праведан морати сачекати и видети
|
| |||
| |||
| Ах слатко. они напокон ослобођен је. Надам се да то помаже моје сестре Делл лаптоп ван мало. |
|
| |||
| |||
| ико скинути овај још? унзиппед податке и сад им цлуелесс ја добијем могућност покренути цд али ја лицемјерје чинити се за наћи само Уиндоус Сервер 03 и АИК инсталиран и мреже
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 27 мај 2009 08:22 |
| Уиндоус КСП Сервице Пацк 2 са сервисним пакетом Сервице Пацк 1 | пролити | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 21 март 2009 08:54 |
| Виста Сервице Пацк 1 | ДриФТ01 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 21 децембар 2008 12:49 |
| Не желите Видик СП1? - Уиндоус Сервице Пацк блокера Тоол | евилфантасы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 10 мај 2008 15:21 |
| Уиндоус Виста Сервице Пацк СП1 Датум објављивања? | Хыбр! Д | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 5 јануар 2008 01:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |