![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Windows Vista Service Pack 1 тепер доступний. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тепер завантаження .... це просто прямий установки і перезавантаження системи? ніколи не встановлювали SP до, ні разу не довелося
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Ви були праві SP2 для XP? Швидше за все, тієї ж рутиною. Перезавантаження б радив навіть якщо він не запропонує вам. Перейти до оновлень Windows, якщо ви вважаєте за краще робити це прямо звідти. EDIT: Якщо у вас є якісь з бета-версій SP1 RC обов'язково видаліть їх перед TI цю завантаження. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я, швидше за все, не мав для XP Я хочу сказати, що не використовували XP з Vista день був звільнений, і я був не дуже у комп'ютерів, то я не любив
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Я сам не завантажений будь-SP для Vista Ive і просто зробив Windows Update Now, яку я хоч і на оновлення авто і у мене не було оновлень, тому що я купив комп'ютер, Ive просто отримували оновлення брандмауера, але вона ніколи не відбулося О, мій Hehe
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| тільки, щоб підтвердити це не бета право?
|
| |||
| |||
| Чи не бета, це остаточне звільнення. |
|
| |||
| |||
| Да жаль EF Didn't повністю прочитав я пост http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista Прокрутіть вниз до SP1, дефрагментацію згадується як покращився. поряд з іншими речами, тільки треба почекати і подивитися,
|
| |||
| |||
| А солодке. вони, нарешті, випустила його. Сподіваємося, що вона допомагає сестрам Ноутбук Dell небагато. |
|
| |||
| |||
| будь-який завантажили це ще? розпакували файли, і тепер їм Clueless Я отримую Run CD варіанту, але я можу тільки здається, що знайти Windows Server 03 і АШК установки та мережа
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista | Bubba | Операційні системи Windows | 4 | 27 травня 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 з пакетом оновлень 1 | сарай | Операційні системи Windows | 6 | 21 березня 2009 08:54 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | General Software чат | 3 | 21 грудня 2008 12:49 |
| Не хочете Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Операційні системи Windows | 3 | 10 травня 2008 15:21 |
| Windows Vista з пакетом оновлень SP1 дата випуску? | Hybr! D | Операційні системи Windows | 11 | 5 січня 2008 01:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |