menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Vista Service Pack SP1 Datum vydání?

Reply

Thread Nástroje
Old 2 ledna 2008, 08:37
Administrátor Skupina

Default Windows Vista Service Pack SP1 Datum vydání?

Každý, kdo o tom?

Nedaří se mi najít žádné aktuální údaje s pomocí Google vyhledávání ...

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 ledna 2008, 09:08
Moderátor skupiny

Mělo by se blíží, je nyní SP1 RC. (release candidate)

Uvidím, jestli můžu najít žádné nové informace.

Old 2 ledna 2008, 09:28
Administrátor Skupina

Díky kámo.
Old 2 ledna 2008, 09:41
Dárce Skupina

Hloupá otázka, ale co je aktualizace bude obsahovat? Any ideas?

Značka chudobu

Spravedlnost pro 96 <- Prosím podívejte se

Můj systém: HistoryGirls Vlastní Budovat!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Základní deska:
Gigabyte MA770-UD3
Paměť RAM:
4 GB Ballistix
Grafické karty (s):
Radeon HD 4850 512 mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
1TB Western Digital
Optická mechanika (s):
DVD-ROM/CD + RW, DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operační systém (y):
Vista HP s upgrade W7
Old 2 ledna 2008, 09:41
Dárce Skupina

Nejste si jisti Dave datum vydání, ale z toho, co jsem četl ze zpráv o tester je kromě zlepšení rychlosti kopírování souborů, zdá se, že nic jiného se vzrušovat.
Takže pokud M $ stáhnout nějaký last minute králíky z klobouků, ty očekával SP1 vyřešit všechny problémy s výkonem, bude velice zklamán

Žádné známky SP2 jsou dodávány buď kdykoliv v roce 2008!

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 ledna 2008, 09:45
Administrátor Skupina

Cool, thanks guys!
Old 2 ledna 2008, 11:30
Moderátor skupiny

OK, poslal jsem z kouřových signálů k testeru Beta MS vím.

Citace:
Nazdar

Žádné konečné datum oznámil, av této době by to byly bych být vázán Microsoft NDA, ale navrhované době je široká Q1/Q2 v roce 2008, ale já bych asi víc v Q2.

To je brzy RC, když jeho hity RC2 (když se uvolnila jedna, že jeho blízkosti v konečném znění)
Na zdraví.

Old 2. ledna 2008, 12:49
Administrátor Skupina

Vnitřní informace ...

Díky EF.
Old 2 ledna 2008, 17:59
Moderátor skupiny

Dostal jsem nějaké další informace. , který rozhodně stojí kolem podél.

Citace:
HI Evil

Ano SP1 RC to dát dost rychlost aktualizace a stabilita v mnoha oblastech na Vista, ale také dát několik chyb zpět v současné době pro některé, pro mě jeho pokuty a žádné větší problémy zatím!

Je však dobré rozhodnutí, nebudeme se o beta RC tolik nebudou muset přečíst celý návod na instalaci tohoto, je pěkný úlovek, že jednou v jakékoli další RC uvolnění budete muset odinstalovat předchozí RC, není kumulativní a to také znamená, že jakmile se uvolní SP1 konečné použití jakékoliv konečné RC bude opět muset odinstalovat RC před instalací plné SP1.

Takže obecně životního cyklu beta verze, tam mohl být alespoň další 4 soukromého testu dvě veřejné beta verze a ty * (* závisí na tom, jak mnozí považují za necassary), ve které budete muset odinstalovat RC přejít k další, pak se finální verze, znamená, že bude odinstalovat re-instalaci aktualizací Service Pack alespoň 2-4 krát.

Citace:
Před instalací

Musíte odinstalovat jakoukoli předchozí verze Windows Vista SP1 do instalace Windows Vista SP1 RC

Chcete-li odinstalovat předchozí verzi systému Windows Vista SP1
Otevřeno Programy a funkce v Ovládacích panelech a vyberte Zobrazit nainstalované aktualizace. V systému Microsoft Windows oddílu, klepněte na pravé-Service Pack pro systém Windows (936330) a zvolte Odinstalovat.

Váš systém bude nyní odinstalovat předchozí verzi systému Windows Vista SP1 Beta a restartujte několikrát.

Prosím, vyčkejte jednu hodinu po odinstalaci předchozí verze Windows Vista SP1 do instalace Windows Vista SP1 RC. Instalátor služby potřebuje vyčistit a dokončit odinstalovat před instalací RC. Není-li to udělat, což může vést k chybám při instalaci instalaci RC verze.

Windows Vista SP1 RC je pre-release software a změní před konečnou verzi. Windows Vista SP1 RC je určen pro jednotlivce, organizace a technické nadšence, kteří jsou pohodlné vyhodnocení pre-release software, a je poskytována pouze pro testovací účely. Společnost Microsoft nedoporučuje instalovat tento software na primární nebo kritický systémů. Společnost Microsoft doporučuje, aby jste zálohování vašich dat před instalací jakéhokoliv software pre-release.

Windows Vista SP1 RC je časově omezeno-software.

Windows Vista SP1 RC již nebude působit po 30.června 2008 a je třeba odinstalovat před tímto datem. Po instalaci vašeho počítače se zobrazí text "Evaluation Copy". To neznamená, že váš systém není pravý, ale že jste si nainstalovali testovací verzi softwaru, který je čas-omezený. "Evaluation Copy" text se objeví na ploše po druhém restartu po instalaci aktualizace Service Pack. Stejně tak bude "Evaluation Copy" text zůstane na ploše během prvního restartu po odinstalaci aktualizací Service Pack, ale zmizí po příštím restartu.

Pokud budete instalovat Windows Vista SP1 RC je důrazně doporučeno nainstalovat konečné verze Windows Vista SP1, která se uvolní. To provedete tak, že budete muset odinstalovat tuto RC verze Windows Vista SP1.

Nápomocen podpora (telefon, e-mail a online chat) není k dispozici od společnosti Microsoft Pomoc a podpora pro tuto RC verze Windows Vista SP1. Vlastní-help a vzájemná podpora je k dispozici prostřednictvím systému Windows Vista SP1 fóru.
Musíte mít pravou kopii systému Windows Vista před instalací systému Windows Vista SP1 RC.
Přidal jsem nějaké tučné kousky, které jsou varování, které z nich dvakrát a červené zdůraznil bit.

Old 2. ledna 2008, 18:38
Administrátor Skupina

Výborný info, velmi svěží, rád bych se zeptal na zdraví chlape.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista Bubba Operační systémy Windows 4 27. května 2009 08:22
Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 přístřešek Operační systémy Windows 6 21. březen 2009 08:54
Nechcete Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool evilfantasy Operační systémy Windows 3 10. května 2008 15:21
Windows Vista Service Pack 1 je nyní k dispozici. evilfantasy Operační systémy Windows 54 18. března 2008 11:46
Windows Vista Datum vydání Hybr! D Operační systémy Windows 6 11. Září 2006 08:04
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.