![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Každý, kdo o tom?
| |||
| |||
| Mělo by se blíží, je nyní SP1 RC. (release candidate) Uvidím, jestli můžu najít žádné nové informace. |
|
| |||
| |||
| Díky kámo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hloupá otázka, ale co je aktualizace bude obsahovat? Any ideas?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejste si jisti Dave datum vydání, ale z toho, co jsem četl ze zpráv o tester je kromě zlepšení rychlosti kopírování souborů, zdá se, že nic jiného se vzrušovat.
Takže pokud M $ stáhnout nějaký last minute králíky z klobouků, ty očekával SP1 vyřešit všechny problémy s výkonem, bude velice zklamán ![]() Žádné známky SP2 jsou dodávány buď kdykoliv v roce 2008! Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Cool, thanks guys! |
|
| |||
| |||
| OK, poslal jsem z kouřových signálů k testeru Beta MS vím. Citace:
|
|
| |||
| |||
| Vnitřní informace ... ![]() Díky EF. |
|
| |||
| |||
| Dostal jsem nějaké další informace. , který rozhodně stojí kolem podél. Citace:
|
|
| |||
| |||
| Výborný info, velmi svěží, rád bych se zeptal na zdraví chlape. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 | přístřešek | Operační systémy Windows | 6 | 21. březen 2009 08:54 |
| Nechcete Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Operační systémy Windows | 3 | 10. května 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 je nyní k dispozici. | evilfantasy | Operační systémy Windows | 54 | 18. března 2008 11:46 |
| Windows Vista Datum vydání | Hybr! D | Operační systémy Windows | 6 | 11. Září 2006 08:04 |
| Thread Nástroje | |
| |