![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όποιος γνωρίζει;
| |||
| |||
| Θα πρέπει να τον πλησιάζουν, είναι SP1 RC τώρα. (υποψήφιος απελευθέρωσης) Θα δω αν μπορώ να βρω νέες πληροφορίες. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ φίλε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ανόητη ερώτηση, αλλά ποια είναι η ενημερωμένη έκδοση θα περιλαμβάνει; Καμιά ιδέα;
Euro Πρωτάθλημα tip = Ισπανία & Torres <- Γαμώτο μου θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί ένα στοίχημα για τους Κάντε τη φτώχεια παρελθόν Δικαιοσύνη για το 96 <- Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά Το σύστημά μου: HistoryGirls Self Build!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είστε σίγουροι για ένα δελτίο ημερομηνία Dave, αλλά από όσα έχω διαβάσει από τις εκθέσεις Tester χαρά, εκτός από τη βελτίωση της ταχύτητας για την αντιγραφή αρχείων, φαίνεται να υπάρχει τίποτε άλλο να μας ενθουσιάζει η ιδέα.
Έτσι Αν δεν M $ τραβήξει μερικές τελευταίας στιγμής κουνέλια από τα καπέλα, τα περιμένουμε SP1 για να επιλύσει όλα τα προβλήματα απόδοσης, θα είναι βαθιά απογοήτευση ![]() Δεν υπάρχουν ενδείξεις μιας SP2 να παραδοθούν ανά πάσα στιγμή, είτε το 2008! Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Cool, thanks guys! |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, μου έστειλε ένα σήμα καπνού για να δοκιμαστήρα Beta ΚΜ ξέρω. Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Inside info ... ![]() Thanks EF. |
|
| |||
| |||
| Έλαβα κάποιες περισσότερες πληροφορίες. που σίγουρα αξίζει να διέρχονται. Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Εξαιρετική πληροφορίες, πολύ φρέσκια, χαίρομαι που ρώτησα, cheers φίλε μου. |