manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Vista Service Pack SP1 Datum objave?

Reply

Thread Tools
Old 2 siječnja 2008, 08:37
Administrator Group

Bilo tko znati o tome?

Ne može se pronaći bilo koji do datuma informacije s Google pretraživanja ...

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 siječnja 2008, 09:08
Moderator / ica grupe

To bi trebao biti uzimajući u blizini, to je sada SP1 RC. (puštanje kandidat)

Ja ću vidjeti ako ja mogu naći neke nove informacije.

Old 2 siječnja 2008, 09:28
Administrator Group

Thanks mate.
Old 2 siječnja 2008, 09:41
Donatorska Grupa

Glupo pitanje ali ono što je ažurirati će sadržavati? Bilo koji ideja?

Napravite siromaštva povijest

Pravda za 96 <- Molimo pogledajte

My System: HistoryGirls Self Build!

Procesor (i):
AMD Phenom X3 II 720
Matične ploče:
Gigabyte MA770-UD3
RAM memorija:
4GB Ballistix
Grafička kartica (e):
Radeon HD 4850 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 1TB
Optički pogon (e):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
CoolerMaster Elite 330/450W PSU
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Ethernet
Monitor (e):
20 "Acer
Operacijski sustav (e):
Vista HP nadogradnju za W7
Old 2 siječnja 2008, 09:41
Donatorska Grupa

Niste sigurni o Dave puštanje datum, ali od onog što sam pročitao od Tester izvješća, osim brzine poboljšanje u odnosu na kopiranje datoteka, čini se da postoji nešto drugo da bi uzbuđena.
Dakle, osim ako M $ izvući neki last minute zečeve iz šešira, koji su očekivali SP1 za rješavanje svih problema s performansama, bit će krajnje razočaran

Nema znakova SP2 isporučuje se u bilo koje vrijeme bilo u 2008!

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 2 siječnja 2008, 09:45
Administrator Group

Cool, hvala momci!
Old 2 siječnja 2008, 11:30
Moderator / ica grupe

OK, poslao sam se dim signal MS Beta tester znam.

Quote:
Bok

Nema konačnog datuma najavljen, a u ovom trenutku, ako su bih biti vezan Microsoft NDA, ali je predloženo vrijeme je širok u Q1/Q2 2008 ipak bih pogodak više na Q2.

Ovo je rano RC, kada je njegov Hitova RC2 (ako su oslobađanje onaj koji je u blizini finale)
Živjeli.

Old 2 sij 2008, 12:49
Administrator Group

Inside info ...

Hvala EF.
Old 2 siječnja 2008, 17:59
Moderator / ica grupe

Primio sam neke detaljnije. što je svakako vrijedno prolazi.

Quote:
HI Evil

Da SP1 RC daje vrlo malo brzinu obnove i stabilnost u mnogim područjima na Vista, ali isto tako dati malo više bugova nazad na poklon za neke, za mene je fino i bez većih problema još uvijek!

No dobra odluka o ne ide sa RCS beta jer mnogi neće imati čitanje pun uvesti koga u službu upute za ovo, ima lijep ulov u tom jednom su daljnje RCS oslobođen ćete morati deinstalirati prethodnu RH, nema kumulativnih ažuriranja s hitnim i to također znači da jednom konačan SP1 je otpušten koristeći bilo koji konačni RC će se opet morati deinstalirati RC prije nego instalacija SP1 puni.

Tako je u opći životni ciklus beta, nije moglo biti još najmanje 4 privatna testiranja beta i dva javna * one (* ovisi o tome koliko oni smatraju necassary), u kojem ćete morati deinstalirati RC za prelazak na sljedeći, zatim s konačan puštanje, znači da će biti de-instalirati ponovo instalirati Service Pack najmanje 2-4 puta.

Quote:
Prije instalacije

Morate deinstalirati sve prethodne verzije sustava Windows Vista SP1 prije instalacije Windows Vista SP1 RC

Za deinstalirati prethodnu verziju Windows Vista SP1
Otvorite Programi i značajke Control Panel i odaberite Prikaz instaliranih ažuriranja. U odjeljku Microsoft Windows, kliknite desnom tipkom miša Service Pack za Windows (936.330) i odaberite Uninstall.

Vaš sustav će sada deinstalirati prethodnu verziju programa Windows Vidik SP1 Beta svibanj ponovno podizanje sustava i više puta.

Molimo pričekajte jedan sat nakon deinstaliranju prethodne verzije Windows Vidik SP1 prije instalacije Windows Vista SP1 RC. Instalacijski usluga treba pospremiti i završili deinstalaciju prije instalacije RC. Ne to može dovesti do greške prilikom instalacije instalirati RC verziju.

Windows Vidik SP1 RC je pre-release software i mijenjat će prije konačnog release. Windows Vidik SP1 RC je za pojedince, organizacije i tehničke entuzijaste koji su komotni vrednovanje pre-release software i je pružena za ispitivanje svrhe. Microsoft ne preporučuje instaliranje ovog programa na primarnu misiju ili kritične sisteme. Microsoft preporučuje da imate backup vaših podataka prije nego instalirate bilo koji pre-release software.

Windows Vidik SP1 RC je vremenski ograničen softver.

Windows Vidik SP1 RC više neće raditi nakon 30. lipnja 2008 te bi trebao biti de-instalirati prije tog datuma. Nakon instalacije radnu površinu će se prikazati tekst "Evaluation Copy". To ne znači da je vaš sistem više nije pravi, ali da ste instalirali probnu verziju softvera koja je vremenski ograničena. "Evaluation Copy", tekst će se pojaviti na tvoj radna površina nakon drugog pokretanje nakon instalacija service pack. Isto tako, "Evaluation Copy" tekst će ostati na svojoj radnoj površini tijekom prvih ponovno podizanje sustava nakon de-instalirati service pack, ali će nestati nakon najbliži rebutirati.

Ako ste instalirali Windows Vidik SP1 RC Preporučujemo da instalirate konačnu verziju Windows Vista SP1 kada je izdana. Da biste to učinili, bit će vam potrebni za deinstalaciju ovog RC verzije sustava Windows Vista SP1.

Pomogla podrška (telefon, email i online chat) nije dostupna od Microsofta za pomoć i podršku za ovaj RC izdanju sustava Windows Vista SP1. Self-help i vršnjačka podrška je dostupna preko Windows Vidik SP1 forum.
Morate imati originalni primjerak sustava Windows Vista instaliran prije instalacije Windows Vista SP1 RC.
Dodao sam neke Bold bitova koji su upozorenja, oni su ih dva puta i crveno označene zalogaj.

Old 2 sij 2008, 18:38
Administrator Group

Odličan info, vrlo svježe, drago mi je pitao, klicati fella.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.