kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

A Windows Vista Service Pack SP1 Kiadás dátuma?

Reply

Téma eszközök
Old Január 2, 2008, 08:37
Administrator Group

Default A Windows Vista Service Pack SP1 Kiadás dátuma?

Akárki tud erről?

Úgy tűnik nem talál naprakész információ a Google keres ...

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Január 2, 2008, 09:08
Moderátor Csoport

Meg kell egyre közelebb, hogy SP1 RC most. (release candidate)

Fogom látni, ha találok olyan új info.

Old Január 2, 2008, 09:28
Administrator Group

Kösz haver.
Old Január 2, 2008, 09:41
Donor Group

Hülye kérdés, de mi lesz a frissítés tartalmaz? Van ötleted?

Make Poverty History

Igazságot a 96 <- Kérem tekintse

My System: HistoryGirls Self Build!

Processzor (ok):
AMD AMD Phenom X3 II 720
Alaplap:
A Gigabyte MA770-UD3
RAM memória:
4GB Ballistix
Grafikus kártya (k):
Radeon HD 4850 512MB -
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
1TB Western Digital
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM/CD + RW DVD-RW LightScribe
Case / tápegység:
Cooler Elite 330/450W tápegység
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Ethernet
Monitor (ok):
20 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Vista HP-val frissítést W7
Old Január 2, 2008, 09:41
Donor Group

Nem biztos a kiadás dátuma Dave, de abból, amit olvastam a Tester jelentései, eltekintve sebesség javulást jelent a fájlok másolása, úgy tűnik, hogy kicsit mást kap izgatott.
Tehát, ha M $ húzza néhány utolsó pillanatban nyúl ki a kalapok, az SP1 várja, hogy megoldja az összes teljesítménnyel kapcsolatos problémák, majd alaposan csalódott

Semmi jele az SP2 kézbesítése bármikor 2008-ban sem!

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 2, 2008, 09:45
Administrator Group

Cool, kösz srácok!
Old Január 2, 2008, 11:30
Moderátor Csoport

OK, én kiküldött egy füst jel egy MS Beta teszter tudom.

Idézet:
Szia

Nincs végleges dátumát bejelentették, és ebben az időben, mintha én lennék kötve a Microsoft NDA-ra, de a javasolt idő széles Q1/Q2 2008 de én hiszem, nagyobb a Q2.

Ez a korai RC, hogy amikor eléri RC2 (ha bocsátanak ki, hogy egy közel végleges)
Egészségére.

Old Január 2 2008, 12:49
Administrator Group

Inside info ...

Kösz EF.
Old Január 2, 2008, 17:59
Moderátor Csoport

Kaptam néhány infó. amelyet mindenképpen érdemes párhuzamosan haladtak.

Idézet:
HI Evil

Igen SP1 RC nem ad jó néhány frissítést sebesség és a stabilitás több területen a Vista, hanem azt is, hogy még néhány hiba vissza a jelen lévő néhány, számomra a finom, és nincs lényeges kérdések még!

Azonban a helyes döntés nem megy a béta RC annyi nem olvasta a teljes telepítés utasítást erre, van egy szép fogás, hogy ha minden további RC felszabadítása akkor távolítsa el az előző RC, nincs összegző és Ez azt is jelenti, hogy ha a végleges SP1 van mentesít minden használ a végleges RC ismét el kell távolítania a RC telepítés előtt a teljes SP1.

Tehát az általános életciklusának béták, nem lehetett még legalább 4 próba magán-és két nyilvános béták közül * (* attól függ, hogy hányan tartják necassary), amelyben be kell távolítania az RC, hogy térjen át a következő, majd a végleges kiadás, azt jelenti, akkor távolítsa el újra telepítette a Service Pack legalább 2-4 alkalommal.

Idézet:
Telepítése előtt

El kell távolítani minden korábbi Windows Vista SP1 telepítése előtt a Windows Vista SP1 RC

Eltávolítani a korábbi verziójú Windows Vista SP1
Nyissuk meg a Programok és szolgáltatások vezérlőpultról, és válasszuk a Nézet telepített frissítéseket. A Microsoft Windows szakaszban kattintson a jobb gombbal a Windows Service Pack (936330), és válassza az Eltávolítás parancsot.

A rendszer most uninstall az előző verzió a Windows Vista SP1 béta és újraindíthatod több alkalommal.

Kérem, várjon egy óra után uninstalling a korábbi változat A Windows Vista SP1 telepítése előtt a Windows Vista SP1 RC. A telepítő szolgáltatást kell a tiszta és teljes telepítése előtt távolítsa el a RC. Ennek hiányában ezt eredményezheti telepítési hiba, amikor az RC változat telepítése.

Windows Vista SP1 RC a kiadás előtti szoftverek és változni fog, mielőtt a végleges kiadás. Windows Vista SP1 RC az egyének, szervezetek, valamint a technikai sportok kedvelői, akik kényelmes értékeli kiadás előtti szoftverek és előírt vizsgálat csak. A Microsoft nem javasolja a szoftver telepítésére, vagy az elsődleges küldetése a kritikus rendszereket. A Microsoft azt javasolja, hogy van egy biztonsági másolat az adatokat telepítése előtt a kiadás előtti szoftvert.

Windows Vista SP1 RC ideje korlátozott szoftvert.

A Windows Vista SP1 RC többé nem működik az után június 30, 2008 és el kell távolítani az ezen időpont előtt. A telepítés után az asztalon megjelenik a szöveg "Evaluation Copy". Ez nem azt jelenti, hogy a rendszer már nem eredeti, hanem, hogy telepítve van egy teszt változat-ból szoftver, amely időben korlátozott. A "Evaluation Copy" szöveg jelenik meg az asztalon, a második után újraindítani a gépet, a szervizcsomagot. Hasonlóképpen, a "Evaluation Copy" szöveg továbbra is az asztalon az első újraindítás után távolítsa el a szervizcsomagot, de eltűnik a következő újraindítás után.

Ha a Windows Vista SP1 RC is erősen ajánlott telepíteni a végleges verzió a Windows Vista SP1, ha felszabadítják. Ehhez szükség lesz, hogy távolítsa el ezt az RC változat a Windows Vista SP1.

Segíti, támogatja (telefon, e-mail és az online chat) nem érhető el a Microsoft Súgó és támogatás ezen RC kiadás a Windows Vista SP1. Önsegítő és szakértői támogatást nyújt a Windows Vista SP1 fórum.
Meg kell egy valódi Windows Vista telepítése előtt telepített Windows Vista SP1 RC.
Én hozzáadtam némi Bold bit, hogy a figyelmeztetések, akkor tette őket kétszer, és a piros kiemelt darab.

Old Január 2 2008, 18:38
Administrator Group

Kitűnő info, nagyon friss, boldog kérdeztem, pirítós barátom.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista Bubba A Windows operációs rendszerek 4 27. május 2009 08:22
Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag a Service Pack 1 shed A Windows operációs rendszerek 6 21. március 2009 08:54
Nem akarom Vista SP1? - A Windows Service Pack Blocker Tool evilfantasy A Windows operációs rendszerek 3 10. május 2008 15:21
A Windows Vista Service Pack 1 már elérhető. evilfantasy A Windows operációs rendszerek 54 18. március 2008 11:46
Windows Vista Release Date Hybr! D A Windows operációs rendszerek 6 11 Sep 2006 08:04
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.