![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akárki tud erről?
| |||
| |||
| Meg kell egyre közelebb, hogy SP1 RC most. (release candidate) Fogom látni, ha találok olyan új info. |
|
| |||
| |||
| Kösz haver. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hülye kérdés, de mi lesz a frissítés tartalmaz? Van ötleted?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem biztos a kiadás dátuma Dave, de abból, amit olvastam a Tester jelentései, eltekintve sebesség javulást jelent a fájlok másolása, úgy tűnik, hogy kicsit mást kap izgatott.
Tehát, ha M $ húzza néhány utolsó pillanatban nyúl ki a kalapok, az SP1 várja, hogy megoldja az összes teljesítménnyel kapcsolatos problémák, majd alaposan csalódott ![]() Semmi jele az SP2 kézbesítése bármikor 2008-ban sem! My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Cool, kösz srácok! |
|
| |||
| |||
| OK, én kiküldött egy füst jel egy MS Beta teszter tudom. Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Inside info ... ![]() Kösz EF. |
|
| |||
| |||
| Kaptam néhány infó. amelyet mindenképpen érdemes párhuzamosan haladtak. Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Kitűnő info, nagyon friss, boldog kérdeztem, pirítós barátom. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista | Bubba | A Windows operációs rendszerek | 4 | 27. május 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag a Service Pack 1 | shed | A Windows operációs rendszerek | 6 | 21. március 2009 08:54 |
| Nem akarom Vista SP1? - A Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | A Windows operációs rendszerek | 3 | 10. május 2008 15:21 |
| A Windows Vista Service Pack 1 már elérhető. | evilfantasy | A Windows operációs rendszerek | 54 | 18. március 2008 11:46 |
| Windows Vista Release Date | Hybr! D | A Windows operációs rendszerek | 6 | 11 Sep 2006 08:04 |
| Téma eszközök | |
| |