פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Windows Vista Service Pack SP1 תאריך פרסום?

Reply

שרשרת כלים
Old 2 ינואר 2008, 08:37
מנהל קבוצת

מישהו יודע על זה?

לא מצליח למצוא שום מידע עדכני עם גוגל ...

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 ינואר 2008, 09:08
מנהל קבוצת

זה צריך להיות להתקרב, זה SP1 RC עכשיו. (מועמדת לשחרור)

אני אראה אם אוכל למצוא כל מידע חדש.

Old 2 ינואר 2008, 09:28
מנהל קבוצת

תודה חבר.
Old 2 ינואר 2008, 09:41
קבוצת תורמים

שאלה טיפשית אבל מה העדכון הולך להכיל? יש לך רעיונות?

הפוך את העוני להיסטוריה

השופט עבור 96 <- נא להעיף מבט

המערכת שלי: בנה HistoryGirls עצמי!

מעבד (ים):
AMD Phenom II X3 720
לוח האם:
Gigabyte MA770-UD3
זיכרון RAM:
4GB Ballistix
כרטיס מסך (S):
Radeon HD 4850 512MB
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
Western Digital 1TB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
קירור למעבד עלית 330/450W PSU
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Ethernet
צג (S):
20 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Vista HP עם שדרוג עבור W7
Old 2 ינואר 2008, 09:41
קבוצת תורמים

לא בטוח לגבי תאריך שחרור דייב, אבל ממה שקראתי מהדוחות Tester, מלבד שיפור מהירות על העתקת הקבצים, נראה שיש עוד קצת להתרגש.
אז אלא אם כן ז $ לשלוף כמה שפנים של הרגע האחרון מתוך כובעים, אלה מצפה SP1 כדי לפתור את כל בעיות ביצועים, יתאכזב מרה

אין סימנים של SP2 להיות נשא בכל עת בשנת 2008 או!

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 ינואר 2008, 09:45
מנהל קבוצת

מגניב חבר 'ה תודה,!
Old 2 ינואר 2008, 11:30
מנהל קבוצת

בסדר, שלחתי איתות עשן הבוחן של MS בטא אני יודע.

ציטוט:
הי

אין תאריכים הסופי הודיע, ובזמן הזה אם הם היו הייתי להיות מחויב על ידי מיקרוסופט NDA, אבל הפעם המוצע הוא רחב Q1/Q2 2008 אבל אני מניח ש 2 יותר.

זה מוקדם RC, כאשר שלה זה מכה RC2 (אם כי הם משחררים אחד ליד הסופי שלה)
לחיים.

Old 2 ינואר 2008, 12:49
מנהל קבוצת

מידע בפנים ...

תודה EF.
Old 2 ינואר 2008, 17:59
מנהל קבוצת

קיבלתי קצת מידע נוסף. אשר בהחלט שווה מעביר.

ציטוט:
היי הרשע

כן SP1 RC נותן די כמה עדכונים מהירות ויציבות בתחומים רבים על Vista, אבל זה גם לתת בחזרה עוד כמה באגים כרגע עבור חלק, עבור קנס אותי ואת לא הסוגיות העיקריות עדיין!

זאת החלטה טובה ב לא הולך עם RCS בטא כמו רבים לא יהיה מלא לקרוא את ההוראות כדי להתקין את זה, יש לתפוס נחמד כי כל פעם RCS נוספות שפורסמו תצטרך להסיר את RC הקודם, אין אוסף ו זה אומר גם כי ברגע האחרון הוא שוחרר SP1 כל שימוש RC הסופי שוב צריך להסיר את RC לפני התקנת SP1 מלא.

אז במחזור החיים הכללית של betas, יכול להיות שיש לפחות עוד 4 betas הבדיקה פרטיים ושני אלה הציבור * (* תלוי כמה הם רואים necassary), שבו יהיה עליך להסיר את RC לעבור ליד, אז עם הגירסה הסופית, אומר שאתה תהיה והסרה מחדש התקנת חבילת השירות לפחות 2-4 פעמים.

ציטוט:
לפני התקנת

עליך להסיר את ההתקנה של כל גירסאות קודמות של Windows Vista SP1 לפני התקנת Windows Vista SP1 RC

כדי להסיר את ההתקנה של הגרסה הקודמת של Windows Vista SP1
פתח את תוכניות ותכונות בלוח הבקרה ובחר הצג עדכונים מותקנים. ב-Microsoft Windows מקטע, לחץ על הלחצן הימני של service pack עבור Windows (936330) ובחר הסר התקנה.

המערכת שלך כעת להסיר את הגירסה הקודמת של Windows Vista SP1 Beta, וייתכן אתחול מחדש מספר פעמים.

אנא המתן כשעה לאחר הסרת ההתקנה של הגרסה הקודמת של Windows Vista SP1 לפני התקנת Windows Vista SP1 RC. המתקין שירות צריך לנקות וכן להשלים את הסרת ההתקנה לפני התקנת RC. אי אפשר לעשות את זה לגרום לשגיאות בעת ההתקנה להתקין את הגירסה RC.

Windows Vista SP1 RC היא מראש לשחרר תוכנות ישתנה לפני הגרסה הסופית. Windows Vista SP1 RC היא עבור אנשים, ארגונים, וטכני enthusiasts אשר מתקשה להעריך מראש לשחרר תוכנות מסופק למטרות בדיקה בלבד. מיקרוסופט אינה ממליצה על התקנת התוכנה או המשימה העיקרית של מערכות קריטיות. מיקרוסופט ממליצה לך גיבוי של הנתונים לפני כל התקנה של תוכנה לשחרור מוקדם.

Windows Vista SP1 RC היא תוכנה זמן מוגבל.

Windows Vista SP1 RC תפסיק לעבוד אחרי 30 יוני 2008 וצריך להסיר לפני תאריך זה. אחרי ההתקנה בשולחן העבודה שלך יציג את הטקסט "הערכת העתק". אין זה אומר שהמערכת שלך כבר לא מקורית אבל שהתקנת גרסה הבדיקה של התוכנה אשר זמן מוגבל. "הערכה העתק" הטקסט יופיע על שולחן העבודה שלך לאחר אתחול מחדש השני לאחר התקנת Service Pack. כמו כן, "הערכה העתק" טקסט יישארו על שולחן העבודה שלך במהלך אתחול מחדש הראשונה לאחר להסיר את ה-service pack, אבל ייעלמו לאחר אתחול מחדש הבאה.

אם להתקין את Windows Vista SP1 RC היא מאוד מומלץ להתקין את הגירסה הסופית של Windows Vista SP1 כאשר הוא שוחרר. לשם כך, תידרש להסיר RC גירסה זו של Windows Vista SP1.

לסיוע התמיכה (טלפון, דואר אלקטרוני או בצ 'אט מקוון) אינו זמין ממיקרוסופט עזרה ותמיכה זה לשחרר RC של Windows Vista SP1. עזרה עצמית ושל peer תמיכה זמינה דרך Windows Vista SP1 הפורום.
אתה חייב להיות בעל עותק מקורי של Windows Vista מותקנת לפני התקנת Windows Vista SP1 RC.
הוספתי כמה חתיכות מודגש כי הם אזהרות, הם עשו אותם פעמיים ואת קצת אדום מודגש.

Old 2 ינואר 2008, 18:38
מנהל קבוצת

מידע מצוין, טרי מאוד, אני שמח שאלה, הידד בחור.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.