mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows Vista Service Pack Service Pack 1 Release Date?

Reply

Temos įrankiai
Old 2 sausis 2008, 08:37
Administrator Grupė

Default Windows Vista Service Pack Service Pack 1 Release Date?

Kas nors žino apie tai?

Negalime rasti naujausia informacija su "Google" ieško ...

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 sausis 2008, 09:08
Moderatorius Grupė

Reikėtų artėja, tai SP1 RC dabar. (Release Candidate)

Sieksiu, kad jei man pavyks rasti naują informaciją.

Old 2 sausis 2008, 09:28
Administrator Grupė

Thanks mate.
Old 2 sausis 2008, 09:41
Donorų grupės

Kvailas klausimas, bet kas yra atnaujinti ketiname būti? Any ideas?

Te skurdas tampa praeitimi

Teisingumas 96 <- Pažiūrėk

Mano sistema: HistoryGirls Self Build!

Procesorius (-iai):
AMD Phenom X3 II 720
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE MA770-UD3
RAM atmintis:
4GB Ballistix
Graphics Card (-ai):
Radeon HD 4850 512MB
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 1TB
Optical Drive (s):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Ethernet
Monitorius (-ai):
20 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Vista HP su Upgrade for W7
Old 2 sausis 2008, 09:41
Donorų grupės

Nežinote apie išleidimo datą Dave, bet iš to, ką aš perskaičiau iš testerio ataskaitas, išskyrus greičio patobulinimas kopijuoti failus, regis, yra šiek tiek kitur gauti sujaudintas.
Taigi, jei M $ ištraukti paskutinę minutę triušiams iš kepurės, tas SP1 tikisi išspręsti visus veiklos klausimus, bus skaudžiai nusivylęs

Nr SP2 požymiai yra pateikti 2008 m. arba bet kuriuo metu!

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 sausis 2008, 09:45
Administrator Grupė

Cool, thanks guys!
Old 2 sausis 2008 11:30
Moderatorius Grupė

Gerai, aš išsiuntė dūmų signalą MS beta testeriai žinau.

Citata:
Labas

Jokių galutinių datų, kada buvo paskelbta, ir šiuo metu, jei jie man būtų saistoma Microsoft NDA institucijai, tačiau siūlomas laikas Visoje Q1/Q2 2008 metais, tačiau aš norėčiau spėti ne daugiau 2 ketv.

Tai anksti RC, jo, kai jis Hits RC2 (jei išskirti vieną, kad jos beveik galutinis)
Į sveikatą.

Old 2 sausis 2008, 12:49
Administrator Grupė

Viduje info ...

Ačiū EF.
Old 2 sausis 2008, 17:59
Moderatorius Grupė

Gavau šiek tiek daugiau info. kuri yra tikrai verta einanti išilgai.

Citata:
HI Evil

Taip SP1 RC ar duoti nemažai greičio atnaujinimai ir stabilumas daugelyje sričių, kad Vista, bet ji taip pat pateikia keletą klaidų atgal metu kai, man bauda ir nenustatyta jokių didelių problemų dar!

Tačiau geras sprendimas dėl nesiruošia su beta RC tiek negalės perskaityti visą diegimo instrukcijas to, yra gražūs laimikį, kad po bet kokių RC išleisti turėsite pašalinti ankstesnių RC, nėra Rollup ir tai taip pat reiškia, kad jeigu galutinis SP1 išleistas bet naudojant galutinis RC vėl reikia pašalinti prieš diegdami RC visiškai SP1.

Taigi bendras gyvavimo ciklo beta versijos, galėtų būti dar bent 4 privačią testas beta versijoje ir dviejų viešojo * išduoti (* priklauso nuo to, kiek, jų manymu, necassary), į kurį reikės pašalinti RC persikelti į kitą, tada su galutinę versiją, tai jums bus pašalinti iš naujo įdiegti Service Pack bent 2-4 kartus.

Citata:
Prieš diegdami

Jūs turite pašalinti visas ankstesnes versijas "Windows Vista SP1", prieš diegdami "Windows Vista SP1 RC

Norėdami išdiegti ankstesnę versiją "Windows Vista SP1
Atidarykite Programos ir funkcijos Control Panel "ir pasirinkite Rodyti įdiegtus naujinimus. Į Microsoft Windows skirsnį, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Service Pack for Windows (936330) ir pasirinkite Pašalinti.

Jūsų sistema dabar bus pašalinti ankstesnės versijos "Windows Vista SP1 Beta ir gali paleisti kelis kartus.

Prašome palaukti vieną valandą po pašalinti ankstesnes versijas "Windows Vista SP1", prieš diegdami "Windows Vista SP1 RC. Installer paslaugos turi išvalyti ir visiškai pašalinti prieš diegdami RC. Nepavykus tai padaryti gali atsirasti montavimo klaidų diegiant RC versija.

"Windows Vista SP1 RC yra išankstinė įranga ir keisis iki galutinio išleidimo. "Windows Vista SP1 RC yra asmenų, organizacijų ir technikos entuziastus, kurie yra patogūs vertinant pasirengimo paleisti programinę įrangą ir jei tik tyrimų tikslais. Microsoft nerekomenduoja diegti šią pirminės arba misija kritinių sistemų programinės įrangos. Microsoft rekomenduoja turėti savo duomenų atsarginę kopiją prieš diegdami bet iki išleidimo programinės įrangos.

"Windows Vista SP1 RC laikotarpis yra ribotas programinės įrangos.

"Windows Vista SP1 RC nebebus veikti po birželis 30, 2008, ir turi būti pašalinta iki tos datos. Po diegimo darbalaukyje rodys tekstą "Evaluation Copy". Tai nereiškia, kad jūsų sistema nėra tikras, bet, kad jūs turite įdiegti bandomąją versiją programinės įrangos, kuri yra ribotos trukmės. "Evaluation Copy" text pasirodys darbalaukyje po antrojo perkrovimo po diegimo paketą. Be to, "Evaluation Copy" text liks darbalaukį per pirmąjį paleisti po pašalinti Service Pack, bet išnyks po kito paleisti.

Jei turite įdiegti "Windows Vista SP1 RC primygtinai rekomenduojama įdiegti galutinę versiją" Windows Vista SP1 ", kai jis yra paleistas. Norėdami tai padaryti, Jums reikės pašalinti šią RC versiją "Windows Vista SP1".

Assisted Support (telefonu, elektroniniu paštu ir interneto pokalbių) nėra iš Microsoft Help and Support šį RC release of Windows Vista SP1 ". Self-help ir tarpusavio paramą galima gauti "Windows Vista SP1 forum.
Turite turėti originalo kopijos Windows Vista prieš diegdami Windows Vista SP1 RC.
Aš įtraukiau kai Bold bitai, kad yra įspėjimai, jie padarė juos du kartus ir raudona truputį išryškino.

Old 2 sausis 2008, 18:38
Administrator Grupė

Puiki info, labai šviežios, džiaugiuosi, aš paprašiau, Cheers Fella.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Service Pack 2 Windows Server 2008 ir Windows Vista Bubba Windows "operacinės sistemos 4 Gegužė 27, 2009 08:22
Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1 sąsiauris Windows "operacinės sistemos 6 Kovas 21, 2009 08:54
Nenorite Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool evilfantasy Windows "operacinės sistemos 3 Gegužė 10, 2008 15:21
Windows Vista Service Pack 1 is now available. evilfantasy Windows "operacinės sistemos 54 Kovas 18, 2008 11:46
"Windows Vista" Išleidimo data Hybr! D Windows "operacinės sistemos 6 11 rugsėjis 2006 08:04
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.