![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas nors žino apie tai?
| |||
| |||
| Reikėtų artėja, tai SP1 RC dabar. (Release Candidate) Sieksiu, kad jei man pavyks rasti naują informaciją. |
|
| |||
| |||
| Thanks mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kvailas klausimas, bet kas yra atnaujinti ketiname būti? Any ideas?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nežinote apie išleidimo datą Dave, bet iš to, ką aš perskaičiau iš testerio ataskaitas, išskyrus greičio patobulinimas kopijuoti failus, regis, yra šiek tiek kitur gauti sujaudintas.
Taigi, jei M $ ištraukti paskutinę minutę triušiams iš kepurės, tas SP1 tikisi išspręsti visus veiklos klausimus, bus skaudžiai nusivylęs ![]() Nr SP2 požymiai yra pateikti 2008 m. arba bet kuriuo metu! Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Cool, thanks guys! |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš išsiuntė dūmų signalą MS beta testeriai žinau. Citata:
|
|
| |||
| |||
| Viduje info ... ![]() Ačiū EF. |
|
| |||
| |||
| Gavau šiek tiek daugiau info. kuri yra tikrai verta einanti išilgai. Citata:
|
|
| |||
| |||
| Puiki info, labai šviežios, džiaugiuosi, aš paprašiau, Cheers Fella. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Service Pack 2 Windows Server 2008 ir Windows Vista | Bubba | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 27, 2009 08:22 |
| Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1 | sąsiauris | Windows "operacinės sistemos | 6 | Kovas 21, 2009 08:54 |
| Nenorite Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 10, 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 is now available. | evilfantasy | Windows "operacinės sistemos | 54 | Kovas 18, 2008 11:46 |
| "Windows Vista" Išleidimo data | Hybr! D | Windows "operacinės sistemos | 6 | 11 rugsėjis 2006 08:04 |
| Temos įrankiai | |
| |