mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows Vista Service Pack SP1 Release Date?

Reply

Thread Tools
Old 2 janvāris 2008, 08:37
Administrator Group

Default Windows Vista Service Pack SP1 Release Date?

Ikviens zina par šo?

Šķiet, nevaram atrast nevienu atjaunināt informāciju ar Google meklēšanu ...

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 janvāris 2008, 09:08
Moderator Group

Būtu daudz neatpaliek, tas ir SP1 RC tagad. (Release Candidate)

Es redzēt, ja es nevaru atrast nevienu jaunu info.

Old 2 janvāris 2008, 09:28
Administrator Group

Thanks mate.
Old 2 janvāris 2008, 09:41
Donors Group

Stulbs jautājums bet kas ir update gatavojas saturēt? Any ideas?

Padarīt nabadzību par vēsturi

Taisnīgumu 96 <- Lūdzu, meklēt

Mana sistēma: HistoryGirls Self Build!

Processor (s):
AMD Phenom II X3 720
Motherboard:
Gigabyte MA770-UD3
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Ballistix
Graphics Card (s):
Radeon HD 4850 512MB
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
1TB Western Digital
Optical Drive (s):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operating System (s):
Vista HP ar jaunināšanas uz W7
Old 2 janvāris 2008, 09:41
Donors Group

Nav pārliecināts par atbrīvošanas datumu Dave, bet no tā, ko es esmu nolasa no Tester ziņojumus, neatkarīgi no ātruma uzlabojums failu kopēšanu, šķiet, ka ir nedaudz cits, lai iegūtu sajūsmā.
Tātad, ja M $ pull atsevišķām pēdējā brīža truši no cepures, kas gaida SP1, lai atrisinātu visus veiktspējas jautājumiem, būs neciešami vīlusies

Nekādas SP2 apzīmējumiem, ko var piegādāt jebkurā 2008 nu!

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 janvāris 2008, 09:45
Administrator Group

Cool, thanks guys!
Old 2 janvāris 2008, 11:30
Moderator Group

Labi, es izsūtīti dūmu signālu MS Beta testeri es zinu.

Quote:
Čau

Nav beigu datumi, kad paziņoja, un šajā laikā, ja tos es būtu saistošs Microsoft NDA, bet ierosinātā laiks ir plašs 2008 Q1/Q2 bet es domāju, vairāk pie Q2.

Tas ir agri RC, tā kad tas hits RC2 (ja tās izdalīt vienu, ka tās tuvumā, galīgā redakcija)
Urravas.

Old 2 janvāris 2008, 12:49
Administrator Group

Inside info ...

Thanks EF.
Old 2 janvāris 2008, 17:59
Moderator Group

Es saņēmu dažas vairāk info. kas noteikti ir vērts iet līdzi.

Quote:
HI Evil

Jā SP1 RC tas dod diezgan maz ātrums atjauninājumus un stabilitāti, daudzās jomās ar Vista, bet arī sniegt dažus bugs atpakaļ pašlaik dažiem, man tās naudas sods un netiek ieviesti nozīmīgi jautājumi, kā vēl!

Tomēr labu lēmumu par nebrauksim ar beta RCS tik daudz nebūs lasīt pilnu uzstādīt norādes uz to, ka ir jauki nozvejas, ka pēc jebkura turpmāka RCS laiž Jums būs atinstalēt iepriekšējo RC, nav apkopojumi un tas arī nozīmē, ka pēc galīgā SP1 ir publicējusi izmanto gala RC atkal nepieciešams atinstalēt RC pirms uzstādīšanas pilnu SP1.

Tā ir vispārējā dzīves ciklā Betas, tur varētu būt vēl vismaz 4 privāto testu Betas un divas valsts * operatoriem (* atkarīgs no tā, cik tie uzskata necassary), kurā jums būs nepieciešams atinstalēt RC pāriet uz nākamo, tad ar final release, nozīmē, ka Jums būs atinstalēt atkārtoti uzstādot Service Pack vismaz 2-4 reizes.

Quote:
Pirms instalējat

Jums ir jānoņem jebkuru iepriekšējo versiju Windows Vista SP1 pirms instalēšanas Windows Vista SP1 RC

Atinstalēt iepriekšējo versiju Windows Vista SP1
Open Programs and Features vadības pults un izvēlieties Skatīt instalētos atjauninājumus. In Microsoft Windows sadaļā, ar peles labo pogu noklikšķiniet uz servisa pakotne (936.330) Windows un izvēlieties Atinstalēt.

Jūsu sistēma tagad atinstalēt iepriekšējo versiju Windows Vista SP1 Beta un var reboot vairākas reizes.

Lūdzu uzgaidiet vienu stundu pēc atinstalēt iepriekšējās versijas Windows Vista SP1 pirms instalēšanas Windows Vista SP1 RC. Uzstādītājs pakalpojumu vajadzībām, lai attīrītu un pabeigt atinstalēt pirms instalēšanas RC. Nerīkojoties tas var izraisīt iekārtas kļūdas uzstādīšanas RC versiju.

Windows Vista SP1 RC ir pre-release programmatūru un mainīsies līdz final release. Windows Vista SP1 RC ir indivīdi, organizācijas un tehniskie entuziasti, kuri ir ērti novērtēt pirmsizlaides programmatūru un ir paredzētas testēšanas nolūkos. Microsoft neiesaka uzstādot šo programmatūru par primāro vai misijas būtiskajās sistēmās. Microsoft iesaka jums ir backup jūsu datus pirms uzstādot kādu iepriekš release programmatūru.

Windows Vista SP1 RC ir laika ziņā ierobežota programmatūru.

Windows Vista SP1 RC vairs nedarbosies pēc 2008 Jūnijs 30, un to vajadzētu atinstalēt pirms minētā datuma. Pēc uzstādīšanas darbvirsmas parādīs tekstu "Evaluation Kopēt". Tas nenozīmē, ka jūsu sistēma vairs nav reāla, bet ir instalēta testa versija programmatūra, kura uz noteiktu laiku. "Vērtēšanas Kopēt" teksts būs redzams uz darbvirsmas pēc otrās atsāknēšana pēc instalēšanas servisa pakotne. Tāpat, "Novērtēšanas Kopēt" teksts paliek uz darbvirsmas laikā pirmo atsāknēšana pēc atinstalēt Service Pack, bet izzudīs pēc nākamā reboot.

Ja instalējat Windows Vista SP1 RC Ir stingri ieteicams instalēt gala versiju Windows Vista SP1, kad tas ir atbrīvots. Lai to izdarītu, jums būs nepieciešams atinstalēt RC versiju Windows Vista SP1.

Assisted atbalsts (tālrunis, e-pastam un tiešsaistes tērzēšanas) nav pieejama Microsoft palīdzība un atbalsts šajā RC atbrīvot no Windows Vista SP1. Self-help un kolēģu atbalsts ir pieejama Windows Vista SP1 forums.
Jums ir jābūt patiesi Windows Vista kopiju uzstādītas pirms instalēšanas Windows Vista SP1 RC.
Es pievienojusi dažu Bold biti, kas ir brīdinājumi, viņi tos divreiz un sarkano uzsvēra biti.

Old 2 janvāris 2008, 18:38
Administrator Group

Lielisks info, ļoti svaigas, priecīgs es jautāju, Cheers fella.
Reply

Register

Bookmarks