menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows Vista Service Pack SP1 Dátum vydania?

Reply

Thread Tools
Old 2 januára 2008, 08:37
Administrátor Skupina

Default Windows Vista Service Pack SP1 Dátum vydania?

Každý, kto o tom?

Nedarí sa mi nájsť žiadne aktuálne informácie pomocou Google vyhľadávanie ...

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 januára 2008, 09:08
Moderátor skupiny

Malo by sa blíži, je teraz SP1 RC. (release candidate)

Uvidím, či môžem nájsť žiadne nové informácie.

Old 2 januára 2008, 09:28
Administrátor Skupina

Vďaka kámo.
Old 2 januára 2008, 09:41
Darcu Skupina

Hloupá otázka, ale čo je aktualizácia bude obsahovať? Any ideas?

Značka chudobu

Spravodlivosť pre 96 <- Prosím, pozrite sa

Môj systém: HistoryGirls Vlastné Budovať!

Processor (s):
AMD Phenom X3 II 720
Základná doska:
Gigabyte MA770-UD3
Pamäť RAM:
4 GB Ballistix
Grafické karty (s):
Radeon HD 4850 512 mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
1TB Western Digital
Optická mechanika (s):
DVD-ROM/CD + RW, DVD-RW LightScribe
Case / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Ethernet
Monitor (s):
20 "Acer
Operačný systém (y):
Vista HP s upgrade W7
Old 2 januára 2008, 09:41
Darcu Skupina

Nie ste si istí Dave dátum vydania, ale z toho, čo som čítal zo správ o tester je okrem zlepšenia rýchlosti kopírovanie súborov, zdá sa, že nič iného sa vzrušovať.
Takže ak M $ stiahnuť nejaký last minute králiky z klobúkov, ty očakával SP1 vyriešiť všetky problémy s výkonom, bude veľmi sklamaný

Žiadne známky SP2 sú dodávané buď kedykoľvek v roku 2008!

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 januára 2008, 09:45
Administrátor Skupina

Cool, thanks guys!
Old 2 januára 2008, 11:30
Moderátor skupiny

OK, poslal som z dymových signálov na testera Beta MS viem.

Citácia:
Nazdar

Žiadne konečný dátum oznámil, av tejto dobe by to boli by som byť viazaný Microsoft NDA, ale navrhnuté dobe je široká Q1/Q2 v roku 2008, ale já bych asi viac v Q2.

To je skoro RC, keď jeho hity RC2 (keď sa uvoľnila jedna, že jeho blízkosti v konečnom znení)
Na zdravie.

Old 2. januára 2008, 12:49
Administrátor Skupina

Vnútorné informácie ...

Vďaka EF.
Old 2 januára 2008, 17:59
Moderátor skupiny

Dostal som nejaké ďalšie informácie. , Ktorý rozhodne stojí okolo pozdĺž.

Citácia:
HI Evil

Áno SP1 RC to dať dosť rýchlosť aktualizácie a stabilita v mnohých oblastiach na Vista, ale aj dať niekoľko chýb späť v súčasnosti pre niektoré, pre mňa jeho pokuty a žiadne väčšie problémy zatiaľ!

Je však dobré rozhodnutie, nebudeme sa o beta RC toľko nebudú musieť prečítať celý návod na inštaláciu tohto, je pekný úlovok, že raz v akejkoľvek ďalšej RC uvoľnenie budete musieť odinštalovať predchádzajúcu RC, nie je kumulatívny a to tiež znamená, že akonáhle sa uvoľní SP1 konečné použitie akejkoľvek konečnej RC bude opäť musieť odinštalovať RC pred inštaláciou plnej SP1.

Takže všeobecne životného cyklu beta verzie, tam mohol byť aspoň ďalšie 4 súkromného testu dve verejné beta verzie a tie * (* závisí na tom, ako mnohí považujú za necassary), v ktorej budete musieť odinštalovať RC prejsť k ďalšej, potom sa finálnej verzie, znamená, že bude odinštalovať re-inštalácii aktualizácie Service Pack aspoň 2-4 krát.

Citácia:
Pred inštaláciou

Musíte odinštalovať všetky predchádzajúce verzie Windows Vista SP1 do inštalácie Windows Vista SP1 RC

Ak chcete odinštalovať predchádzajúcu verziu systému Windows Vista SP1
Otvorené Programy a funkcie v ovládacom paneli a vyberte Zobraziť nainštalované aktualizácie. V systéme Microsoft Windows oddielu, kliknite na pravej-Service Pack pre systém Windows (936330) a vyberte Odinštalovať.

Váš systém bude teraz odinštalovať predchádzajúcu verziu systému Windows Vista SP1 Beta a reštartujte niekoľkokrát.

Prosím, počkajte jednu hodinu po odinštalovaní predchádzajúcej verzie Windows Vista SP1 do inštalácie Windows Vista SP1 RC. Instalátor služby potrebuje vyčistiť a dokončiť odinštalovať pred inštaláciou RC. Nie je-li to urobiť, čo môže viesť k chybám pri inštalácii inštalácii RC verzie.

Windows Vista SP1 RC je pre-release software a zmení pred konečnú verziu. Windows Vista SP1 RC je určený pre jednotlivcov, organizácie a technickej nadšencov, ktorí sú pohodlné vyhodnotenie pre-release software, a poskytuje sa len pre testovacie účely. Spoločnosť Microsoft neodporúča inštalovať tento softvér na primárnej alebo kritický systémov. Spoločnosť Microsoft odporúča, aby ste zálohovanie vašich dát pred inštaláciou akéhokoľvek software pre-release.

Windows Vista SP1 RC je časovo obmedzené-software.

Windows Vista SP1 RC už nebude pôsobiť po 30.června 2008 a je potrebné odinštalovať pred týmto dátumom. Po inštalácii vášho počítača sa zobrazí text "Evaluation Copy". To neznamená, že váš systém nie je pravý, ale že ste si nainštalovali testovaciu verziu softvéru, ktorý je čas-obmedzený. "Evaluation Copy" text sa objaví na ploche po druhom reštarte po inštalácii aktualizácie Service Pack. Rovnako tak bude "Evaluation Copy" text zostane na ploche počas prvého reštartu po odinštalovaní aktualizácií Service Pack, ale zmizne po ďalšom reštarte.

Ak budete inštalovať Windows Vista SP1 RC je dôrazne odporúča nainštalovať konečnej verzie Windows Vista SP1, ktorá sa uvoľní. To urobíte tak, že budete musieť odinštalovať túto RC verzie Windows Vista SP1.

Pomáha servis (telefón, e-mail a online chat) nie je k dispozícii od spoločnosti Microsoft Pomoc a podpora pre túto RC verzie Windows Vista SP1. Vlastné-help a vzájomná podpora je k dispozícii prostredníctvom systému Windows Vista SP1 fóre.
Musíte mať pravú kópiu systému Windows Vista pred inštaláciou systému Windows Vista SP1 RC.
Pridal som nejaké tučné kúsky, ktoré sú varovania, ktoré z nich dvakrát a červenej zdôraznil bit.

Old 2. januára 2008, 18:38
Administrátor Skupina

Výborný info, veľmi svieža, rád by som sa opýtal na zdravie chlape.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Service Pack 2 pre Windows Server 2008 a Windows Vista Bubba Operačné systémy Windows 4 27. mája 2009 08:22
Windows XP Service Pack 2 z Service Pack 1 prístrešok Operačné systémy Windows 6 21. marec 2009 08:54
Nechcete Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool evilfantasy Operačné systémy Windows 3 10. mája 2008 15:21
Windows Vista Service Pack 1 je teraz k dispozícii. evilfantasy Operačné systémy Windows 54 18. marca 2008 11:46
Windows Vista Dátum vydania Hybr! D Operačné systémy Windows 6 11. September 2006 08:04
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.