менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows Vista з пакетом оновлень SP1 дата випуску?

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 січня 2008, 08:37
Адміністратор групи

Default Windows Vista з пакетом оновлень SP1 дата випуску?

Хто-небудь знати про це?

Не можу знайти будь-яку до дати інформацію з Google пошуків ...

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 2 січня 2008, 09:08
Модератор групи

Слід наближається, це SP1 RC зараз. (Release Candidate)

Я подивлюся, якщо я можу знайти будь-яку нову інформацію.

Old 2 січня 2008, 09:28
Адміністратор групи

Завдяки Mate.
Old 2 січня 2008, 09:41
Донор групи

Дурний питання, але те, що оновлення буде утримувати? Будь-які ідеї?

Make Poverty History

Правосуддя по 96 <- Будь-ласка, погляньте

Моя система: HistoryGirls Self Build!

Процесор (и):
AMD Phenom X3 II 720
Материнська плата:
Gigabyte MA770-UD3
ОЗУ:
4GB Ballistix
Графічна карта (и):
Radeon HD 4850 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
1TB Western Digital
Оптичний привід (и):
DVD-ROM/CD RW + DVD-RW
Діло / PSU:
Coolermaster Elite 330/450W PSU
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Ethernet
Монітор (и):
20 "Acer
Операційна система (и):
Vista HP з оновлення для W7
Old 2 січня 2008, 09:41
Донор групи

Чи не знаєте, про дату реліза Дейв, а від того, що я читав з доповідей Tester's, крім поліпшення за швидкістю копіювання файлів, то, здається, мало що хвилюватися о.
Так, якщо M $ тягнути Деякі останні хвилини кроликів з капелюха, тих, хто чекає SP1, щоб врегулювати всі проблеми з продуктивністю, будуть глибоко розчаровані

Ніяких ознак SP2 бути доставлений в будь-який час у 2008 році теж!

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 2 січня 2008, 09:45
Адміністратор групи

Круто, спасибо ребята!
Old 2 січня 2008, 11:30
Модератор групи

Добре, я розіслав дим сигнал тестера MS Бета я знаю.

Цитата:
Привіт

Ні оголосила остаточні терміни, і в цей час, якщо б я був би пов'язаний Microsoft NDA, але час пропонується широкий Q1/Q2 в 2008 році, але я думаю, більше в Q2.

Це раннє RC, коли він своєю показів RC2 (якщо вони випускають одне, що його поблизу фінал)
Ура.

Old 2 січня 2008, 12:49
Адміністратор групи

Всередині Info ...

Завдяки EF.
Old 2 січня 2008, 17:59
Модератор групи

Я отримав трохи докладніше. яка, безумовно, варто що проходить уздовж.

Цитата:
HI Evil

Так SP1 RC дає нам чимало оновлень швидкість і стабільність в багатьох областях для Vista, але вона також дає дещо більше помилок, назад в даний час для деяких, для мене його тонкою і ніяких серйозних питань, як ще!

Однак хороше рішення не збираюся з бета-резидентів як багато хто не читали повній установці інструкцій до цього, є улов в Ніцці, що після будь-якого подальшого РД звільняються вам доведеться видалити попередню RC, немає і Rollup Це означає також, що після остаточного SP1 буде випущений Будь-яке використання остаточний RC знову необхідно видалити перед установкою RC повному SP1.

Таким чином, в загальному циклі життя бета-версії, не могло бути принаймні ще 4 приватних бета тесту і двох громадських них * (* залежить від того, скільки вони вважатимуть necassary), в якій вам потрібно видалити RC, щоб перейти до наступного, потім остаточне визволення, означає, що вас видалити переустановки пакета оновлення по крайней мере в 2-4 рази.

Цитата:
Перед установкою

Ви повинні видалити будь-які попередні версії Windows Vista SP1 перед установкою Windows Vista SP1 RC

Щоб видалити попередню версію Windows Vista SP1
Відкрийте "Програми та компоненти панелі керування і виберіть пункт Перегляд встановлених оновлень. У розділі Microsoft Windows, клацніть правою кнопкою миші пакету оновлень для Windows (936330) і виберіть Видалити.

Ваша система тепер буде видалити попередню версію Windows Vista SP1 Beta і перезавантаження може кілька разів.

Будь ласка, почекайте годину після видалення попередньої версії з Windows Vista SP1 перед установкою Windows Vista SP1 RC. Служба інсталятора потреби з очищення та повного видалення перед установкою RC. Нездатність зробити це може призвести до помилок в установці При установці версії RC.

Windows Vista SP1 RC є пре-реліз програмного забезпечення і буде змінюватися до остаточного релізу. Windows Vista SP1 RC призначений для осіб, організацій, а також технічні ентузіасти, які є зручними оцінки попередні версії програмного забезпечення і надається тільки для цілей тестування. Microsoft не рекомендує встановлювати цю програму на первинному або критично важливих систем. Microsoft рекомендує використовувати резервну копію даних перед встановленням будь-яких попередніх реліз програмного забезпечення.

Windows Vista SP1 RC є обмеженим за часом програми.

Windows Vista SP1 RC більше не буде працювати після 30 червня 2008 року і має бути видалене до цієї дати. Після установки робочому столі покаже текст "Evaluation Copy". Це не означає, що ваша система не справжня, а що ви встановили пробну версію програмного забезпечення, яке обмежене за часом. "Текст Evaluation Copy" з'явиться на робочому столі після другого перезавантаження після установки пакету оновлень. Аналогічним чином, текст "Evaluation Copy" залишиться на робочому столі під час першого перезавантаження після видалення пакета оновлення, але зникне після наступного перезавантаження.

Якщо ви встановлюєте Windows Vista SP1 RC, настійно рекомендується встановити остаточну версію Windows Vista SP1 після його випуску. Для цього вам необхідно буде видалити цю версію РЦ Windows Vista SP1.

Служба технічної підтримки (телефон, адреса електронної пошти та онлайн-чат) не доступна з Microsoft Довідка та підтримка для цього релізу РЦ Windows Vista SP1. Самодопомоги та взаємної підтримки доступні через форум Windows Vista SP1.
Ви повинні мати справжню копію Windows Vista встановлена до установки Windows Vista SP1 RC.
Я додав кілька сміливих біти, попередження, вони зробили їх ще раз, червоний підкреслив біт.

Old 2 січня 2008, 18:38
Адміністратор групи

Відмінна інформація, дуже свіжі, рада, що я запитав, ура хлопець.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.