![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хто-небудь знати про це?
| |||
| |||
| Слід наближається, це SP1 RC зараз. (Release Candidate) Я подивлюся, якщо я можу знайти будь-яку нову інформацію. |
|
| |||
| |||
| Завдяки Mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дурний питання, але те, що оновлення буде утримувати? Будь-які ідеї?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не знаєте, про дату реліза Дейв, а від того, що я читав з доповідей Tester's, крім поліпшення за швидкістю копіювання файлів, то, здається, мало що хвилюватися о.
Так, якщо M $ тягнути Деякі останні хвилини кроликів з капелюха, тих, хто чекає SP1, щоб врегулювати всі проблеми з продуктивністю, будуть глибоко розчаровані ![]() Ніяких ознак SP2 бути доставлений в будь-який час у 2008 році теж! Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Круто, спасибо ребята! |
|
| |||
| |||
| Добре, я розіслав дим сигнал тестера MS Бета я знаю. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Всередині Info ... ![]() Завдяки EF. |
|
| |||
| |||
| Я отримав трохи докладніше. яка, безумовно, варто що проходить уздовж. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Відмінна інформація, дуже свіжі, рада, що я запитав, ура хлопець. |