![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, chtěl bych koupit Windows Vista Ultimate, a zjistil, že existuje druh verze 2; na 66R-00020 & na 66R-00002 Který z nich se mám rozhodnout pro koupi? BTW, já jdu koupit maloobchodní balení, které obsahuje jak 32Bit a 64Bit. Pomoc s prohlášeními mnohem appriciated. Děkujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsou různé kódy pro různé země, ignorovat a jen koupit balíček chcete od místní firmy prodávat.
| |||
| |||
| Ok, děkuji. Ale protože Amerika použití NTSC formát, bude v Evropě (např. PAL) musí být schopen provést instalaci na nový počítač? |
|
| |||
| |||
| Jen by od prodejce nebo etailer ve vaší zemi. |
|
| |||
| |||
| Dobře udělá, ale přesto bych si, že zdůvodnění. |
|
| |||
| |||
| Stačí nalézt svou odpověď. PAL a NTSC vliv pouze VGA a ne OS, abych mohl koupit z USA a nainstalovat zde v Evropě:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je možné přejít od Vista Home až 7 Ultimate? | Haun | Operační systémy Windows | 4 | 19.září 2009 19:45 |
| Windows Vista Ultimate Reboots | trueblue | Operační systémy Windows | 1 | 12 června 2009 07:25 |
| Upgrade na Vista Ultimate 64-bit. Prosím pomozte. | AMD4LIFE | Operační systémy Windows | 8 | 2. ledna 2008 07:45 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Operační systémy Windows | 8 | 23. října 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Operační systémy Windows | 2 | 4. Září 2007 16:54 |
| Thread Nástroje | |
| |