![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Htio bih kupiti Windows Vista Ultimate i otkrio je da postoje 2 verzije vrste; u 66R-00020 & u 66R-00002 Koji da odaberem za kupnju? BTW, ja odlazim, da kupi retail paket koji uključuje oba 32Bit i 64bit. Bilo kakva pomoć sa izjavama mnogo appriciated. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oni su različiti kodovi za različite zemlje, zanemarite ih i pravedan kupiti paket želite od lokalnih kompanija prodaje ga.
| |||
| |||
| Ok hvala. Ali, od Amerike koristili NTSC format, će u Europi (npr. PAL) albe se kako bi ga instalirali na novo računalo? |
|
| |||
| |||
| Samo iz trgovac ili etailer u Vašoj zemlji. |
|
| |||
| |||
| Ok će učiniti, ali i dalje mi opravdanje za to. |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je pronašao moj odgovor. PAL i NTSC učinak samo VGA, a ne OS, tako da ja mogu kupiti iz SAD-a i instalirajte ga ovdje u Europi:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li moguće Idi iz Vista Home Ultimate do 7? | Haun | Windows Operating Systems | 4 | 19 rujan 2009 19:45 |
| Ponovno podizanje sustava Windows Vista Ultimate | trueblue | Windows Operating Systems | 1 | 12. lipnja 2009 07:25 |
| Nadogradnjom na Vista Ultimate 64-bit. Please help. | AMD4LIFE | Windows Operating Systems | 8 | 2. siječanj 2008 07:45 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Windows Operating Systems | 8 | 23. listopad 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows Operating Systems | 2 | 4. Sep 2007 16:54 |
| Thread Tools | |
| |