![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, szeretném megvenni a Windows Vista Ultimate, és kiderült, hogy vannak ilyen változatok 2; A 66r-00020 + A 66r-00002 Melyiket válasszam meg kell vásárolni? BTW, én megyek vásárolni a lakossági csomag, amely magában foglalja mind 32bit és 64bit. Minden segít kimutatások sokkal becsült. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezek a különböző kódokat az egyes országok, figyelmen kívül hagyják őket, és csak megvenni a csomagot akarsz egy helyi társaság eladásuk.
| |||
| |||
| Ok, köszönöm. De mivel Amerikában használja NTSC formátumot, majd Európa (azaz a PAL) Albe kell telepíteni egy új PC? |
|
| |||
| |||
| Csak az a kiskereskedő vagy etailer az Ön országában. |
|
| |||
| |||
| Ok fognak, de továbbra is indokolt a that. |
|
| |||
| |||
| Csak én találtam választ. PAL és NTSC csak VGA, és nem operációs rendszer, úgy tudom megvenni az USA és telepítse itt Európa:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van-e lehetőség Ugrás a Vista Home-7 Ultimate? | Tengeralattjáró | A Windows operációs rendszerek | 4 | Szeptember 19, 2009 19:45 |
| Windows Vista Ultimate újraindít | trueblue | A Windows operációs rendszerek | 1 | 12. június 2009 07:25 |
| Frissítés Vista Ultimate 64-bit. Kérem, segítsen nekem. | AMD4LIFE | A Windows operációs rendszerek | 8 | 2. Jan 2008 07:45 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 23. október 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | A Windows operációs rendszerek | 2 | 4. Sep 2007 16:54 |
| Téma eszközök | |
| |