![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני מעוניין לקנות את Windows Vista Ultimate ומצאתי כי יש סוג של 2 גרסאות; את 66R-00020 & את 66R-00002 איזה מהם כדאי לי לבחור כדי לקנות?? BTW, אני הולך לקנות את חבילת הקמעונאי הכולל הן 32Bit ו 64Bit. עזרה עם הרבה הצהרות appriciated. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם קודים שונים עבור מדינות שונות, או פשוט להתעלם מהם לקנות את החבילה הרצוי מקומית החברה למכור אותו.
| |||
| |||
| בסדר תודה. אבל מאז אמריקה להשתמש בפורמט NTSC, וויל באירופה (כלומר PAL) להיות albe כדי להתקין אותה על מחשב חדש? |
|
| |||
| |||
| רק על ידי מתוך etailer קמעונאי או במדינה שלך. |
|
| |||
| |||
| בסדר תעשה, אך עדיין מבקשת להצדיק את זה. |
|
| |||
| |||
| פשוט למצוא את התשובה. PAL ו NTSC בתוקף רק VGA ולא של מערכת ההפעלה, אז אני יכול לקנות מארה"ב ולהתקין אותו כאן באירופה:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אפשר ללכת על Vista Home Ultimate 7? | Haun | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 19 ספטמבר 2009 19:45 |
| Windows Vista Ultimate Reboots | trueblue | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 12th יוני 2009 07:25 |
| שדרוג ל Vista Ultimate 64-bit. אנא עזור. | AMD4LIFE | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 2nd ינואר 2008 07:45 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 23 אוקטובר 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 4 ספטמבר 2007 16:54 |
| שרשרת כלים | |
| |