![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, chtěl bych koupit Windows Vista Ultimate, a zistil, že existuje druh verzia 2; na 66r-00020 & na 66r-00002 Ktorý z nich sa mám rozhodnúť pre kúpu? BTW, já jdu koupit maloobchodné balenia, ktoré obsahuje ako 32Bit a 64Bit. Pomoc s vyhláseniami oveľa appriciated. Ďakujeme vám. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sú rôzne kódy pre rôzne krajiny, ignorovať a len kúpiť balíček chcete od miestnej firmy predávať.
| |||
| |||
| Ok, děkuji. Ale pretože Amerika použitia NTSC formát, bude v Európe (napr. PAL) musí byť schopný vykonať inštaláciu na nový počítač? |
|
| |||
| |||
| Len by od predajcu alebo etailer vo vašej krajine. |
|
| |||
| |||
| Dobre urobí, ale napriek tomu by som si, že zdôvodnenie. |
|
| |||
| |||
| Stačí nájsť svoju odpoveď. PAL a NTSC vplyv iba VGA a nie OS, aby som mohol kúpiť z USA a nainštalovať tu v Európe:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je možné prejsť od Vista Home až 7 Ultimate? | Haun | Operačné systémy Windows | 4 | 19.Septembra 2009 19:45 |
| Windows Vista Ultimate Reboots | trueblue | Operačné systémy Windows | 1 | 12 júna 2009 07:25 |
| Upgrade na Vista Ultimate 64-bit. Prosím pomôžte. | AMD4LIFE | Operačné systémy Windows | 8 | 2. januára 2008 07:45 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Operačné systémy Windows | 8 | 23. októbra 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Operačné systémy Windows | 2 | 4. September 2007 16:54 |
| Thread Tools | |
| |