![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Винаги съм зареждане на компютъра ми (вървят Windows Vista Ultimate), тя се 'към прозорците товарене екран (прогрес бар), след това просто reboots и ме пита дали искам отидат в безопасен режим, последна добра конфигурация, стартирайте Windows. Аз форматирани ми диск и го инсталирали ОС и тя все още прави точно същото нещо, имах инсталирани някои водачи, така мислех, че може би те прецака я отново. Така че аз форматирани и ре-инсталиран за втори път, без да инсталирате всички драйвери. Той е работил за няколко reboots, тогава тя започна правиш точно едно и също нещо отново, ще се зарежда Vista. Някакви идеи какво може да бъде това, което причинява това? Аз не се добавят нови хардуер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Стартиране на вашето CD Vista и да я стартирате обувка преглед / ремонт
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Възможно ли е да се премине от Vista Home Ultimate до 7? | Haun | Windows операционни системи | 4 | 19-ти септември 2009 година 19:45 |
| Изглед натоварвания, програми в Startup Старт Loading Тогава Compuer Reboots | caselles206 | Windows операционни системи | 2 | 17 Feb 2009 11:28 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Гръмовержец | Windows операционни системи | 5 | 11 Дек 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Windows операционни системи | 8 | 23rd Oct 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows операционни системи | 2 | 4-ти септември 2007 16:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |