menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows Vista Ultimate Reboots

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 07:23
Nový člen skupiny

Default Windows Vista Ultimate Reboots

Ahoj,

Kdykoliv jsem boot počítač (s operačním systémem Windows Vista Ultimate), je dostat se do okna nakládky obrazovky (pokrok bar), pak jen reboots a ptá se mě, jestli chci jít do nouzového režimu, poslední dobrou konfiguraci, spuštění systému Windows. I můj disk naformátovaný a re-nainstalovaný operační systém a je to stále dělá přesně to samé, měl jsem nainstalovány některé ovladače, tak jsem myslel, možná, že to zase v háji. Tak jsem formátován a re-nainstalovány podruhé, a to bez jakékoliv instalace ovladačů. Fungovalo to na pár reboots, pak se to začalo dělat stejnou věc znovu, nebude zatížení Vista.

Jakékoliv nápady, co, co by mohlo být příčinou potíží? I nebyly přidány žádné nové hardware.
Old 12 června 2009, 07:25
Administrátor Skupina

Default Windows Vista Ultimate Reboots

Zavádecí vaší Vista CD a nechat ji běžet zavádecího kontrola / opravy

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Je možné přejít od Vista Home až 7 Ultimate? Haun Operační systémy Windows 4 19.září 2009 19:45
Vista břemeny, programy Po spuštění Start Načítám Pak Compuer Reboots caselles206 Operační systémy Windows 2 17. únor 2009 11:28
Windows Vista Ultimate HELP PLS Hromovládce Operační systémy Windows 5 11. prosince 2007 10:06
Vista Ultimate mxmad32 Operační systémy Windows 8 23. října 2007 12:45
Vista Ultimate HistoryGirl Operační systémy Windows 2 4. Září 2007 16:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.