![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Kdykoliv jsem boot počítač (s operačním systémem Windows Vista Ultimate), je dostat se do okna nakládky obrazovky (pokrok bar), pak jen reboots a ptá se mě, jestli chci jít do nouzového režimu, poslední dobrou konfiguraci, spuštění systému Windows. I můj disk naformátovaný a re-nainstalovaný operační systém a je to stále dělá přesně to samé, měl jsem nainstalovány některé ovladače, tak jsem myslel, možná, že to zase v háji. Tak jsem formátován a re-nainstalovány podruhé, a to bez jakékoliv instalace ovladačů. Fungovalo to na pár reboots, pak se to začalo dělat stejnou věc znovu, nebude zatížení Vista. Jakékoliv nápady, co, co by mohlo být příčinou potíží? I nebyly přidány žádné nové hardware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zavádecí vaší Vista CD a nechat ji běžet zavádecího kontrola / opravy
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je možné přejít od Vista Home až 7 Ultimate? | Haun | Operační systémy Windows | 4 | 19.září 2009 19:45 |
| Vista břemeny, programy Po spuštění Start Načítám Pak Compuer Reboots | caselles206 | Operační systémy Windows | 2 | 17. únor 2009 11:28 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Hromovládce | Operační systémy Windows | 5 | 11. prosince 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Operační systémy Windows | 8 | 23. října 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Operační systémy Windows | 2 | 4. Září 2007 16:54 |
| Thread Nástroje | |
| |