![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Anytime sam čizma računalo (Windows Vista Ultimate), on se je na Windows loading screen (Progress bar), a zatim pravedan ponovno podizanje sustava i pita me hoću li ići u safe modu, zadnja dobra konfiguracija, pokrenite Windows. JA formatiran moj pogon i ponovo instalirali OS i to je još uvijek radiš točno istu stvar sam imao instalirane neke drivere pa sam mislio da mozda pijan it up again. Tako sam formatira i ponovno instalira za drugi put, bez instaliranja bilo kakvih drivera. On je radio na nekoliko ponovno podizanje sustava, onda je počela točno radiš istu stvar opet, neće učitati Vista. Bilo koji ideja što što bi moglo biti uzrok tome? Nisam dodan neki novi hardver. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše Vidik Čizma CD i pustite neka teče boot provjera / popravak
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li moguće Idi iz Vista Home Ultimate do 7? | Haun | Windows Operating Systems | 4 | 19 rujan 2009 19:45 |
| Vista opterećenja, u Startup Programs Start Loading Zatim ponovno podizanje sustava Compuer | caselles206 | Windows Operating Systems | 2 | 17. veljača 2009 11:28 |
| Windows Vista Ultimate PLS HELP | Gromovnik | Windows Operating Systems | 5 | 11. prosinac 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Windows Operating Systems | 8 | 23. listopad 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows Operating Systems | 2 | 4. Sep 2007 16:54 |
| Thread Tools | |
| |