manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ponovno podizanje sustava Windows Vista Ultimate

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 07:23
Novi član grupe

Default Ponovno podizanje sustava Windows Vista Ultimate

Zdravo,

Anytime sam čizma računalo (Windows Vista Ultimate), on se je na Windows loading screen (Progress bar), a zatim pravedan ponovno podizanje sustava i pita me hoću li ići u safe modu, zadnja dobra konfiguracija, pokrenite Windows. JA formatiran moj pogon i ponovo instalirali OS i to je još uvijek radiš točno istu stvar sam imao instalirane neke drivere pa sam mislio da mozda pijan it up again. Tako sam formatira i ponovno instalira za drugi put, bez instaliranja bilo kakvih drivera. On je radio na nekoliko ponovno podizanje sustava, onda je počela točno radiš istu stvar opet, neće učitati Vista.

Bilo koji ideja što što bi moglo biti uzrok tome? Nisam dodan neki novi hardver.
Old 12. lipnja 2009, 07:25
Administrator Group

Default Ponovno podizanje sustava Windows Vista Ultimate

Vaše Vidik Čizma CD i pustite neka teče boot provjera / popravak

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Je li moguće Idi iz Vista Home Ultimate do 7? Haun Windows Operating Systems 4 19 rujan 2009 19:45
Vista opterećenja, u Startup Programs Start Loading Zatim ponovno podizanje sustava Compuer caselles206 Windows Operating Systems 2 17. veljača 2009 11:28
Windows Vista Ultimate PLS HELP Gromovnik Windows Operating Systems 5 11. prosinac 2007 10:06
Vista Ultimate mxmad32 Windows Operating Systems 8 23. listopad 2007 12:45
Vista Ultimate HistoryGirl Windows Operating Systems 2 4. Sep 2007 16:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.