![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Kedykoľvek som boot počítač (s operačným systémom Windows Vista Ultimate), je dostať sa do okna nakládky obrazovky (pokrok bar), potom len reboots a pýta sa ma, či chcem ísť do núdzového režimu, posledný dobrú konfiguráciu, spustenie systému Windows. I môj disk naformátovaný a re-nainštalovaný operačný systém a je to stále robí presne to isté, mal som nainštalované niektoré ovládače, tak som myslel, možná, že to zase v háji. Tak jsem naformátovaná a re-nainštalované druhýkrát, a to bez akejkoľvek inštalácie ovládačov. Fungovalo to na pár reboots, potom sa to začalo robiť rovnakú vec znova, nebude zaťaženie Vista. Akékoľvek nápady, čo, čo by mohlo byť príčinou ťažkostí? I neboli pridané žiadne nové hardware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zavádzacia vašej Vista CD a nechať ju plynúť uvádzacieho kontrola / opravy
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je možné prejsť od Vista Home až 7 Ultimate? | Haun | Operačné systémy Windows | 4 | 19.Septembra 2009 19:45 |
| Vista bremenami, programy Po spustení Štart Načítavam Potom Compuer Reboots | caselles206 | Operačné systémy Windows | 2 | 17. február 2009 11:28 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Hromobijca | Operačné systémy Windows | 5 | 11. decembra 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Operačné systémy Windows | 8 | 23. októbra 2007 12:45 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Operačné systémy Windows | 2 | 4. September 2007 16:54 |
| Thread Tools | |
| |