![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Купих си компютъра миналия септември и трябва винаги да се е убедил, че актуализациите са пуснати на моя компютър. Днес, когато се включи, актуализация за Windows Vista Service Pack 1 KB36330 дойде, но сигурно аз DONT необходим сервизен пакет, ако всичките ми актуализации са до дата. Също така за проверка на моите обновяване история има една актуализация (кумулативна актуализация на защитата за Internet Explorer 7 KB950759) не инсталирате последната седмица, как може да се получи информация, че един облечете. Помощ ще бъде оценена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Service Pack 1 излезе преди един месец, Вие трябва да го инсталирате, както и всякакви други промени, които те предлагат След като е инсталиран SP1 опит и инсталирате актуализация ie7 отново
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Моят проблем е, че тя няма да се инсталира, имам три опита, но то не е всеки |
|
| |||
| |||
| сте опитвали да изтриете автоматичното обновяване файл, който е бил изтеглен и ръчно да го изтеглите от сайта на Windows? му ми се е случвало преди, но с XP. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Спира Windows Vista Update от зареждане | mrdaveyk | Windows операционни системи | 1 | 8-ми октомври 2009 02:27 |
| Windows Vista няма да Update | Бъба | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 56 | 30 Май 2009 14:16 |
| Windows Vista няма да Update | gamiseta | Windows операционни системи | 6 | 4 февруари 2009 11:44 |
| Windows Vista Update Грешка | robina80 | Windows операционни системи | 1 | 12 Юни 2008 09:09 |
| Vista Windows Update | Отвратителен | Windows операционни системи | 1 | 13 Jan 2008 11:26 |
| Нишка Инструменти | |
| |