![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem si počítač v září loňského roku a vždy se ujistit, že aktualizace jsou uvedeny na mém počítači. Dnes, když jsem zapnutý, aktualizace pro Windows Vista Service Pack 1 KB36330 přišel, ale jistě I dont potřebovat Service Pack, pokud všechny mé aktualizace jsou aktuální. Také na kontrolu mé aktualizace historii existuje jedna aktualizace (kumulativní aktualizace zabezpečení pro aplikaci Internet Explorer 7 KB950759) nebyly nainstalovat poslední týden, jak se můžu dostat, že jednou na sebe. Pomoc by ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Service Pack 1 vyšel asi před měsícem, měli byste si nainstalovat stejně jako jakákoli jiná aktualizace, které nabízejí Jakmile je nainstalován SP1 pokusu IE7 a nainstalovat aktualizaci znovu
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Můj problém je, že nebude instalovat, jsem měl tři pokusy, ale to se nepodařilo vždy |
|
| |||
| |||
| Snažili jste se zrušením automatické aktualizace souboru, který byl stažen a stáhnout ručně z okna stránkách? jeho se mi stalo, ale dříve, než s XP. |