![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα τον υπολογιστή μου τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχουμε πάντα σίγουρος ότι η ενημέρωση που είναι στον υπολογιστή μου. Σήμερα, όταν ανάβουν, μια ενημερωμένη έκδοση για τα Windows Vista Service Pack 1 KB36330 ήρθε, αλλά σίγουρα Ι dont ανάγκη ένα Service Pack, εάν όλες οι ενημερώσεις μου είναι ενημερωμένα. Επίσης, για τον έλεγχο μου ενημέρωση ιστορία υπάρχει μία ενημέρωση (αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer 7 KB950759) δεν εγκαταστήσετε την περασμένη εβδομάδα, πώς μπορώ να πάρω ότι τίθενται σε μία. Βοήθεια θα εκτιμηθεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Service Pack 1 βγήκε πριν από ένα μήνα περίπου, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε, καθώς και άλλες ενημερωμένες εκδόσεις που προσφέρουν Αφού έχει εγκατασταθεί το SP1 την προσπάθειά σας και να εγκαταστήσετε ξανά την ενημερωμένη έκδοση IE7
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν πρόκειται να εγκαταστήσετε, είχα τρεις απόπειρες, αλλά έχει αποτύχει κάθε |
|
| |||
| |||
| έχετε δοκιμάσει τη διαγραφή του αρχείου αυτόματη ενημέρωση που είχε κατεβάσει το χέρι και να το κατεβάσετε από το site παράθυρα; τη συνέβη σε εμένα πριν αλλά με XP. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στάσεις Vista Ενημέρωση από την εκκίνηση των Windows | mrdaveyk | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 8 Οκτωβρίου 2009 02:27 |
| Τα Windows Vista δεν θα ενημερώσει | Bubba | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 56 | 30 Μαΐου 2009 14:16 |
| Τα Windows Vista δεν θα ενημερώσει | gamiseta | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 4 Φεβ 2009 11:44 |
| Windows Vista Update Error | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 12 Ιουν 2008 09:09 |
| Ενημέρωση των Windows Vista | Τινάσσων | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 13 Ιαν 2008 11:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |