![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja kupio moj računalo posljednja rujnu i oduvijek je napravio siguran taj ažuriranja stavite na moj računalo. Danas kad sam uključen, ažuriranje za Windows Vista Service Pack 1 KB36330 iziđoše, ali sigurno ja dont morati servisni paket ako sve moja ažuriranja su do danas. Također na provjeravanje moje ažuriranju povijesti postoji jedan update (kumulativno sigurnosno ažuriranje za Internet Explorer 7 KB950759) Instalirajte nisu prošli tjedan, na koji način mogu dobiti da jedan zaodjenuste. Pomoć bi bilo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Service Pack 1 iziđe oko mjesec dana, trebali biste ga instalirati kao i bilo koja druga ažuriranja koja nude Jednom kada je instaliran SP1 vam pokušati ponovo instalirati IE7 ažuriranje
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Moj problem je u tome da se neće instalirati, ja sam imao tri pokušaja, ali to nije sve |
|
| |||
| |||
| da li ste pokušali brisanje automatsko ažuriranje datoteku koja je preuzeta i skinuti ručno sa prozora stranicama? njegova se dogodilo da me prije nego sa XP. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Čepljenje Windows Vidik Ažurirati od Dizanje | mrdaveyk | Windows Operating Systems | 1 | 8. listopada 2009 02:27 |
| Windows Vidik Ažurirati Won't | Bubba | Virus, Spyware i sigurnost | 56 | 30. svibanj 2009 14:16 |
| Windows Vista neće Ažuriraj | gamiseta | Windows Operating Systems | 6 | 4. veljača 2009 11:44 |
| Windows Vidik Ažurirati Greška | robina80 | Windows Operating Systems | 1 | 12. lipnja 2008 09:09 |
| Ažuriranje za Windows Vista | Roman | Windows Operating Systems | 1 | 13 siječanj 2008 11:26 |
| Thread Tools | |
| |