![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| קניתי את המחשב שלי ואת בספטמבר האחרון, מאז ומתמיד, עשו את זה בטוח עדכונים לשים על המחשב שלי. היום כאשר אני עברת על, עדכון ל-Windows Vista Service Pack 1 KB36330 התקרב, אבל אני בטח dont צריך Service Pack אם את כל העדכונים עד כה. כמו כן לבדוק את היסטוריית העדכונים יש עדכון אחד (עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 7 KB950759) לא להתקין בשבוע האחרון, איך אני יכול לקבל את זה על שמו. עזרה יהיה מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Service Pack 1 יצא לפני כחודש, אתה צריך להתקין את זה, כמו גם כל עדכון אחר שהם מציעים לאחר התקנת SP1 תנסה IE7 ולהתקין עדכון שוב
|
| |||
| |||
| הבעיה שלי היא שזה לא להתקין, יש לי שלושה ניסיונות, אך הוא נכשל בכל פעם |
|
| |||
| |||
| האם ניסית למחוק את קובץ העדכון האוטומטי כי הורדת ולהוריד אותו ידנית מאתר Windows האתר? את שקרה לי לפני אבל עם XP. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עדכן את Windows Vista מפסיק מן אתחול | mrdaveyk | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 8 אוקטובר 2009 02:27 |
| האם Windows Vista לא עדכן | Bubba | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 56 | ה -30 במאי 2009 14:16 |
| Windows Vista לא עדכן | gamiseta | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 4th פברואר 2009 11:44 |
| Windows Vista עדכן שגיאה | robina80 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 12th יוני 2008 09:09 |
| עדכן את Windows Vista | הלם | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 13 ינואר 2008 11:26 |
| שרשרת כלים | |
| |