![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš nusipirkau "My Computer" praėjusių metų rugsėjo ir visada pasistengėme, kad atnaujinimai yra įdėti į savo kompiuterį. Šiandien, kai çjungtas, skirtas "Windows Vista Service Pack 1" KB36330 atnaujinti atėjo, bet tikrai I dont reikia Service Pack, jei visi mano atnaujinimai yra atnaujinamas.
Taip pat patikrinti, mano atnaujinta istorijoje yra vienas update (Kaupiamasis saugos naujinimas skirtas "Internet Explorer 7 KB950759) neįdiegėte praeitą savaitę, kaip galiu gauti, kad vienas skiriamas. Pagalba turėtų būti vertinama. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Service Pack 1 "išėjo maždaug prieš mėnesį, jums reikia ją įdiegti, taip pat jokių kitų naujinimų, kad jie siūlo
Po SP1 įdiegimo jums išbandyti ir įdiegti IE7 vėl atnaujinti
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Mano problema yra ta, kad ji nebus įdiegti, turėjau tris bandymus, tačiau ji nesugebėjo Everytime
|
|
|
|||
|
|||
|
Jūs bandė pašalinti Automatic update failas, kuris buvo paimtas ir atsisiųskite ją rankiniu būdu iš "Windows" vartotojas? jos atsitiko man anksčiau, bet su XP.
|