![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I kupiłem komputer we wrześniu ubiegłego roku i ma zawsze pewność, że aktualizacje są wprowadzane na moim komputerze. Dzisiaj, kiedy włączony, aktualizacji dla systemu Windows Vista Service Pack 1 KB36330 przyszedł, ale na pewno I dont need a dodatek Service Pack, jeżeli wszystkie moje aktualizacje są aktualne. Również na sprawdzanie aktualizacji mojej historii jest jedną aktualizację (zbiorczą aktualizację zabezpieczeń dla programu Internet Explorer 7 KB950759) nie instalować w zeszłym tygodniu, w jaki sposób mogę uzyskać że jeden przyodziać. Pomoc będzie doceniany. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Service Pack 1 wyszedł około miesiąc temu, należy go zainstalować, jak również wszelkie inne aktualizacje, które oferują Po SP1 jest zainstalowany próbie aktualizacji IE7 i zainstaluj ponownie
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Mój problem polega na tym, że nie będzie zainstalować, miałem trzy próby, ale nie za każdym razem |
|
| |||
| |||
| Pan próbował usuwając automatycznej aktualizacji pliku, który został pobrany, a pobrać ją ręcznie z okien stronie? jej się stało, zanim do mnie, ale z XP. |
![]() |
|
| Zakładki |