![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kúpil som si počítač v septembri minulého roka a vždy sa uistiť, že aktualizácie sú uvedené na mojom počítači. Dnes, keď som zapnutý, aktualizácie pre Windows Vista Service Pack 1 KB36330 prišiel, ale iste I dont potrebovať Service Pack, ak všetky moje aktualizácie sú aktuálne. Aj na kontrolu mojej aktualizácia histórii existuje jedna úprava (kumulatívna aktualizácia zabezpečenia pre program Internet Explorer 7 KB950759) neboli nainštalovať posledný týždeň, ako sa môžem dostať, že raz na seba. Pomoc by ocenili. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Service Pack 1 vyšiel asi pred mesiacom, mali by ste si nainštalovať rovnako ako akákoľvek iná úprava, ktoré ponúkajú Akonáhle je nainštalovaný SP1 pokuse IE7 a nainštalovať aktualizáciu znova
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Môj problém je, že nebude inštalovať, som mal tri pokusy, ale to sa nepodarilo vždy |
|
| |||
| |||
| Snažili ste sa zrušením automatickej aktualizácie súboru, ktorý bol stiahnutý a stiahnuť ručne z okna stránkach? jeho sa mi stalo, ale skôr, ako s XP. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aktualizácia systému Windows Vista Zastaví z Zavedenie | mrdaveyk | Operačné systémy Windows | 1 | 8.října 2009 02:27 |
| Windows Vista Nebude Update | Bubba | Virus, spyware a bezpečnosť | 56 | 30. máj 2009 14:16 |
| Windows Vista Nebude Update | gamiseta | Operačné systémy Windows | 6 | 4. februára 2009 11:44 |
| Aktualizácia systému Windows Vista sa zobrazí chybové | robina80 | Operačné systémy Windows | 1 | 12. júna 2008 09:09 |
| Vista Windows Update | Ostuda | Operačné systémy Windows | 1 | 13. januára 2008 11:26 |
| Thread Tools | |
| |