![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Ја купио мој рачунар последња септембру и одувек је направљен сигуран тај исправке ставите на мој рачунар. Данас кад сам укључен, исправка за Уиндоус Виста Сервице Пацк 1 КБ36330 изиђоше, али сигурно ја донт морати сервисни пакет ако све моја исправке су до данас.
Такође на проверавање моје исправци историје постоји један упдате (кумулативно безбедносна исправка за Интернет Експлорер 7 КБ950759) Инсталирајте нису прошли тједан, на који начин могу добити да један заодјенусте. Помоћ би било поштовати. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Сервице Пацк 1 изиђе око месец дана, требало би да га инсталирате као и било која друга исправке која нуде
Једном када је инсталиран СП1 вам покушати поново инсталирате ИЕ7 ажурирање
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Мој проблем је у томе да се неће инсталирати, ја сам имао три покушаја, али то није све
|
|
|
|||
|
|||
|
да ли сте покушали брисање аутоматско ажурирање датотеку која је преузета и скинути ручно са прозора страницама? његова се десило да ме пре него са КСП.
|