![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив комп'ютер у вересні минулого року і завжди впевнені, що оновлення ставляться на моєму комп'ютері. Сьогодні, коли я включений, оновлення для Windows Vista Service Pack 1 KB36330 підійшов, але ж я Dont Need Service Pack, якщо всі мої оновлення в актуальному стані. Крім того, при перевірці оновлень моїй історії є одне оновлення (кумулятивний оновлення безпеки для Internet Explorer 7 KB950759) не встановлювався минулого тижня, як я можу отримати що вдягти. Допомога буде оцінили. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З пакетом оновлень 1 вийшла близько місяця тому, то ви повинні встановити його, а також інші оновлення, які вони пропонують Після SP1 встановлений спробі встановити оновлення знову IE7
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Моя проблема в тому, що вона не буде встановлювати, у мене було три спроби, але воно не Everytime |
|
| |||
| |||
| ви пробували видалення файлів автоматичного оновлення, яка була завантажена і завантажити його вручну з сайту Windows? своєї трапилося зі мною раніше, але з XP. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зупинка Vista Update Windows завантажитися | mrdaveyk | Операційні системи Windows | 1 | 8 жовтня 2009 02:27 |
| Windows Vista не буде оновлення | Bubba | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 56 | 30 травня 2009 14:16 |
| Windows Vista буде не оновлюється | gamiseta | Операційні системи Windows | 6 | 4 лютого 2009 11:44 |
| Windows Vista Update Error | robina80 | Операційні системи Windows | 1 | 12 червня 2008 09:09 |
| Vista Windows Update | Shocker | Операційні системи Windows | 1 | 13 січня 2008 11:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |