![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny. Stručně řečeno, můj problém je (a věřte mi, to se ukázala být mnohem obtížnější k řešení, než jsem si myslel): Jak se zase vertikální synchronizaci (vsync) vypnout? Mám: -OS: Windows Vista Home Premium, version: 6.0.6001 Service Pack 1 Kompiluje 6001 -Display adapter: ATI Radeon 3100 Graphics -Monitor: Generic PnP Monitor -DirectX verze: DirectX 10 -Rozlišení: 1440 * 900 -Více info o mé grafice software (za předpokladu, že by ATI Catalyst Control Center): Balení Driver Version 8.612-090428a-080268C-ATI Catalyst ™ Version 09,5 Provider ATI Technologies Inc 2D Driver Version 8.01.01.899 2D Driver Soubor / REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class / (4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) / 0000 Direct3D Version 8.14.10.0662 OpenGL Version 6.14.10.8664 Catalyst ™ Control Center Version 2009.0428.2132.36839 Zní to, jako jsem Noob, ale už jsem se snažil odbočit vsync volno s následující věci: Zásobník-ATI Tools (nejnovější verze) -ATI Catalyst Control Center (nejnovější verze) -Vypnutí Desktop Window Manager a AERO rozhraní (Slyšel jsem, že mají něco do činění s donutil vsync o) Samozřejmě jsem našel vsync switch od ATI Zásobník Nástroje a ATI Catalyst Control Center. Ale i když jsem jej "Vždy off", nemusí to jít pryč. Jak poznám, že to není volno? No, protože hra (že chci hrát s vsync off) udržuje vyslovením fps je 60 (by měla být mnohem vyšší než 200 s vsync off). Hra není postavena-in vsync přepínat možnosti. Nemyslím si, kde je ve hře jméno je důležitá. To je divné, protože program je myslím vsync off, ale je to pravda. Jsem začala věřit, že tento problém je způsobeno systémem Windows Vista. Také jsem slyšel, že DirectDraw akcelerace se týká této vsync věc, ale nemohu ji vypnout v dxdiag.exe. Nikdy jsem požádán o pomoc na fórech, jsem byla právě prohlíží - hodiny k řešení tohoto jednoduché-sondážní problém. Chcete-li zachovat si reputaci, prosím, pomozte mi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hra pravděpodobně má max fps cvar, když je volno ve všech relevantních programů Vista nemá nic společného s tím, je to vše vyřizovat přes ovladač a vy jste se ho na řidiče. Trochu zbytečné přesto vidět, jak nad 60fps není opravdu nic ovlivnit, ale předpokládat, máte své důvody.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Vista Home SP1 - Problém režimu spánku! | hitman0042 | Operační systémy Windows | 6 | 4. června 2009 03:49 |
| Problém Otevření programu Windows Fotogalerie obrázků v plné velikosti "Vista | tolet | Operační systémy Windows | 0 | 12. květen 2009 10:24 |
| Vertikální Sync? Vaše názory. | Mikel | PC a herní konzole | 2 | 20. ledna 2009 18:12 |
| Windows Vista Audio Problem | johnsoncody18 | Multimedia & Kodeky | 5 | 18. prosinec 2007 16:24 |
| Thread Nástroje | |
| |